• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam255
Toplam Ziyaret12909589

BEKLENEN URFA ÇATI ADAYI CEVHERİ ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

.


         Şanlıurfa'da günlerdir konuşulan çatı adayı Sebahattin CEVHERİ Adaylağı ile ilgili açıklama yaptı. Cevheri çatı adaylığı ile ilgili açıklama yapmak için toplantı düzenledi.

         Şanlıurfa'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında en büyük projesinin Şanlıurfa'yı iyi bir noktaya taşımak olduğunu belirterek, "benim 763 projem yok ama 3 deremiz var. onları ihya edeceğiz. bende yaradandan başka biaat edeceğim kimse yok." dedi. 

         Cebahattin Cevheri açıklamasında şunları söyledi: "Şanlıurfa Belediye başkanlık adayıyla ilgili karşınızdayım biliyorsunuz 2009 yılından beri siyasetten uzağım hiçbir şekilde aday adayı olmadım. Bu seçime yerel seçim gözüyle bakmıyorum. Bir genel müdürü bir hizmet eri olarak aday oluyorum. Hepimiz kardeşiz. Urfa’da bu yaşıma kadar, Arap Türk, Kürt hep kardeş Halide yaşıyor. Hepimiz kardeşiz. Sosyal medyada cevheri ailesine yakışmayan paylaşımlar var. Bunlara hiç gerek yok. Hepimiz kardeşiz.

Çatı diye bir şey yok ben sadece 2 milyon nüfuslu Urfa’ya hizmet etme adına, hamalık yapmaya geliyorum. Urfa destek olursa el birliğiyle yüzde 60-70 gecekondu olan Urfa’yı kalkındırmaya geleceğiz. Baraj suyunu en verimli şekilde kullanacağız. Çocuklarımızın geleceği olan ovalara yayılan şehirleşmenin önüne geçeceğiz.

Şanlıurfaspor’u istenilen seviyeye çıkarmak GAP kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Siyasi görüşümü bir kenara indirdim Urfa için çalışıyorum. Çatı kelimesini bir kenara indirerek Urfa’ya hizmet etmeye adayım. Görev verilirse yapmaya talibim. Yarın hepimiz yüz yüze bakacağız. Ortamı kimsenin germesine gerek yok” 08-02-2019

Kaynak: balıklıgöl.com

868 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası