• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam480
Toplam Ziyaret12909814

BEYAZGÜL SURUÇ'A ÇIKARMA YAPTI

.


         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki partililerle birlikte Suruç ilçesine adeta çıkarma yaptı.

         AK Parti Suruç İlçe Başkanlığınca düzenlenen “Ahde Vefa Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 2002 yılından bu yana AK Parti Suruç teşkilatına hizmet eden isimlere seslendi ve 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.

         AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, Suruç İlçe Koordinatörü M. Ali Eskiler İlçe Başkanı Soner Yüksel ve İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın birer selamlama konuşması yaptığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize bu görevi vermesinin ardından çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün ilk ilçe ziyaretimizi Suruç’a gerçekleştirdik. Görevimizi biliyoruz. Siyasetin yıllardır içersindeyiz. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan hizmetleri adil bir şekilde şehrin en ücra köşesine taşımak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Beyazgül: Bu Görevi Emanet Sayacağız; 2 Milyonu Kardeş Kabul Ettik

         Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevini bir abi vazifesi olarak gördüğünü ifade eden AK Başkan Adayı Av. Beyazgül.”Şanlıurfa’ya yönelik hizmetleri kusursuz bir şekilde yaparak bu görevi emanet sayacağız ve 2 milyon insanımızı kardeş kabul edeceğiz. Esasen 80 milyon vatandaşımızı kardeş kabul ediyoruz” dedi.

         AK Parti hükümetinin icraatlarını diğer hükümetlerle kıyaslamanın yanlış olacağını söyleyen AK Başkan Adayı Beyazgül, Şanlıurfa’ya yönelik projelerini halkın ihtiyaçları doğrultusunda belirlediklerini dile getirdi.

Beyazgül: Küskünlükleri Bir Tarafa Bırakın; Zaman Birlik Olma Zamanı

         Beyazgül, “Şanlıurfa’nın her kesimine hizmeti eşit bir şekilde götüreceğiz. Şanlıurfa’yı dinamikleriyle daha ileri safhalara taşıyacağız. Küskünlükleri bir tarafa bırakın. Sitemlerinizi bir tarafa bırakın asla bu ak davaya sırtını dönmeyin. Özellikle bayanlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların desteği ile partimiz dün olduğu gibi bugünde yarında en iyi seviyeye gelecektir” diye konuştu.

         Toplantının sonunda Suruç İlçe Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e bir tablo hediye edildi.

         AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, İlçe Başkanı ve diğer partililerle birlikte Suruç İlçe Devlet Hastanesini gezen AK Başkan Adayı Beyazgül, son olarak Suruç ilçesinde yayın yapan Suruç FM’nin konuğu oldu. 08-02-2019

674 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası