• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam324
Toplam Ziyaret12903101

SALİH EKİNCİ "SORUNLARIMIZI BİLİYORUZ, BİZ HAZIRIZ HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ"

.


         Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Viranşehir basını ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Katılımlarından dolayı basın mensuplarına tek tek teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Ekinci 31 Mart için seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

         Programda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Adayı Ekinci, neden aday oldunuz sorusuna “ Memleketimin hasret kaldığı hizmetleri gerçekleştirmek istedim. Siyasetin içinden gelen bir aileye mensubum. Viranşehir’de siyaset gittikçe gençleşiyor. Ailemizin de desteğini alarak ilçemize hizmet etmek için aday oldum” şeklinde cevap verdi.

İLÇEMİZİN HER BİR FERDİNİ BAĞRIMIZA BASACAĞIZ

         Sadece seçim öncesi değil, hizmet süresi boyunca ilçede her yüreğe dokunacağını, her kapıyı çalacağını, her haneye gireceğini her eli sıkacağını belirten Belediye Başkan Adayı Ekinci: “ Bu memleketin bir ferdi bir evladıyım. Viranşehir olarak 200 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. İlçemizin her bir ferdi bizim için çok değerli ve çok kıymetli. İlçemizin hep birlikte el ele vererek kaldırıp yükselteceğiz. 

BU YOLA İNANARAK GİRDİK, PROJELERİMİZ HAZIR

         Viranşehir ile ilgili ne tür projeleri olduğu sorun Başkan Adayı Salih Ekinci, inanarak girdiği bu yolda projelerinin hazır olduğu belirterek:  “ Viranşehir’in sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Çünkü bu ilçede yaşayan Viranşehir’in bir ferdiyim. Belediye Başkan Adaylığına karar kıldığımız günden beri ilçe ile ilgili sorunların çözümü için projelerimizi belirleyip yazdık. İlerleyen günlerde peyder pey projelerimizin halkımızla paylaşacağız. Güçlü ve profesyonel bir ekiple ilçemizin öncelikli ihtiyacı olan alt ve üst yapı sorunlarına kalıcı çözüm getireceğiz. Bunun yanında şehrin yaşanılabilir gelişmiş bir şehir haline gelmesi için projelerimiz de var. İnşallah 5 yıl gibi kısa bir sürede Viranşehir’e Belediyecilik adına önemli mesafeler aldıracağımıza inanıyorum. “ dedi.

         Viranşehir halkına inanarak ve güvenerek yola çıktığını belirten Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci 31 Mart günü Viranşehir için bir milat olacağını sözlerine ekledi.

         Programın sonunda basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çeken Başkan Adayı Ekinci basın mensuplarına teşekkür etti. 06-02-2019

717 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası