• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret12912463

KİCKBOKS SPORCULARINDAN KAYMAKAM DERECİ'YE ZİYARET

.


         Türkiye derecesi yapan Kickboks sporcuları Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci'ye nezaket  ziyeretinde bulundular.

         Antalya'da gerçekleştirilen Kick Boks turnuvasında Viranşehir temsil eden Viranşehir Gençliği Kültür ve Spor Derneği Kulübü sporcuları iki Türkiye 2.'liği, beş Türkiye 5.liği elde etti. İlk defa Kick Boks spor dalında Viranşehir'i temsil eden Viranşehir Gençliği Spor Kulübü takımı 9 sporcu ve 1 antrenör ile katıldığı Türkiye Kickboks Turnuvasında takım halinde en iyi başarıyı gösteren takım oldu.

         Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Halil İmamoğlu, Kick Boks Koordinatörü Polis Memuru Mustafa Güntekin, Viranşehir Gençliği Kültür Ve Spor Derneği Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, Antrenör Mazlum Oktay ve dereceye giren sporcular hazır bulundu.

         Antalya'da Yapılan Kick Boks Turnuvasına Viranşehir Gençliği Kültür Ve Spor Derneği Kulübü olarak 9 sporcu ve 1 antrenör olarak katılım sağlayan takım 2 Türkiye 3.lüğü 5 tane Türkiye 5. Liği elde eden takım ile İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İ. Halil İmamoğlu, Polis Memuru Mustafa Güntekin ve Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz ,Kaymakam Ömer Dereci’yi makamında ziyaret etti.

         İlk Sportif başarısını 2018 yılında Elâzığ’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında aldıklarını belirten Koordinatör Polis Memuru Mustafa Güntekin “Kick Boks sporuyla dezavantajlı, risk grubunda olan genç ve çocukları madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklarından uzak tutmak için başladıkları bu sporu Viranşehir’de antrenör yetiştirerek kalıcı olmasını hedefliyoruz” dedi.

         Kick Boks Sporunu Belediye Spor Kompleks Merkezinde ve Gençlik Spor ilçe Müdürlüğünde yaptıklarını belirten Koordinatör polis memuru Mustafa Güntekin antrenmanlara yaklaşık olarak 150 kişiyi Kick Boks sporuna kazandırdıklarını dile getirdi.

         Kick Boks Koordinatör Polis Memuru Mustafa Güntekin Kaymakam Sayın Ömer Dereci’nin kendilerine maddi manevi destekte bulunduğunu belirterek turnuvaya Dereci'nin destekleri ile katıldıklarını belirtti. Desteklerinden ötürü Kaymakam Ömer Dereci'ye teşekkür ettiklerini dile getirdi.

         Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Dereci kısa sürede bir başarı elde ettiklerinde dolayı sporcuları tek tek tebrik etti. Kulübe maddi ve manevi destek vereceklerini Kick Boks Sporunun Viranşehir de gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti.31-01-2019

719 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası