• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam510
Toplam Ziyaret12903287

DİCLE ELEKTRİK ÇALIŞANLARINI GASP EDENLERDEN 5’İ TUTUKLANDI

.


         Kaçak elektrikle mücadele çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Almaşar mahallesine giden Dicle Elektrik çalışanlarını önce darp eden, ardından silah zoruyla gasp ederek alıkoyan 8 kişiden 5’i tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

         Kaçak elektrik ile mücadele çalışmalarını her alanda olduğu gibi sahada da sürdüren Dicle Elektrik, bunun için sık sık kırsalda kaçak kontrolleri yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürlüğü Enerji Kayıpları Yöneticiliği çalışanlarından A.Y. ve H.Ş., kaçak kontrolü için 24 Ocak 2019 Perşembe günü Birecik ilçesine bağlı Almaşar mahallesine gitti. Çalışma sırasında kaçak elektrik kullanıldığı belirlenen bir mesken ile ilgili işlem yapan A.Y ve H.Ş. isimli şirket çalışanlarının bulunduğu aracın yolu, silahlı bir gurup tarafından kesildi. Kaçak elektrik tespit edilen mesken sahibi ile yakınları olduğu öğrenilen kişiler, 2 görevliyi önce tehdit ederek tartaklamaya başladılar. Ardından darp edilen Dicle Elektrik çalışanlarının cep telefonları, kaçak tespitinde kullandıkları tablet bilgisayarları ile diğer ekipmanları silah zoruyla gasp edildi. Bir süre zorla alıkonulan bu arada tablet bilgisayarları kırılan, diğer eşyalarına zarar verilen A.Y ve H.Ş. bir süre sonra küfür ve tehditler arasında köy dışına çıkarıldı. Saldırganların elinden kurtulan A.Y . ve H.Ş. isimli görevliler doğruca mahallede bulunan jandarma karakoluna sığındı ve bu kişilerden şikayetçi oldu.

 5 Kişi Tutuklandı

         Dicle Elektrik çalışanlarının şikâyeti üzerine olaya el koyan jandarma konuyla ilgili soruşturma başlattı. Mahalleye giderek inceleme yapan jandarma, saldırı olayına karıştığı belirlenen 8 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına buradan da mahkemeye sevk edilen sanıklardan Ferdi K., Cumali K., İsmail K., Ahmet G. ve Mehmet Ali K.  Tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 sanık ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 29-01-2019

 

 

683 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası