• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret12911927

AK PARTİ ADAYI EKİNCİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KARŞILANDI

.


         AK Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanlığına aday gösterilen Şanlıurfa İlçe Adayları ve AK Parti Milletvekilleri ile birlikte bugün havayolu ile Şanlıurfa’ya geldi.

         Gap Havalimanında AK Parti il, İlçe başkanları ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Şanlıurfa Milletvekilleri ve ilçe Adayları, daha sonra aday oldukları ilçelere geçti. AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Salih Ekinci ve beraberinde Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özşavlı için karşılama töreni düzenlendi.

         Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu üzerinde bulunan Sümer tesislerinde toplanan çok sayıda partili, Milletvekili Özşavlı ve Belediye Başkan Adayı Ekinci’yi halay çekerek karşıladı. Partililerin yoğun sevgisiyle karşılanan Özşavlı ve Ekinci daha sonra yüzlerce araçlık konvoyla İlçeye giriş yaptı.

         İlçede sevgi seliyle karşılanan Özşavlı ve Ekinci için Cumhuriyet Meydanında bulunan AK Parti Viranşehir İlçe başkanlığı önünde kurban kesildi. Özşavlı ve Ekinci, kurban kesiminin ardından ilçe başkanlığına geçerek, tebrikleri kabul etti.

         Burada, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özşavlı ve Belediye Başkan adayı Zıraat Mühendisi Salih Ekinci birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalarda, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemine vurgu yapılarak, Viranşehir Belediyesini AK Belediyecilik tanıştırmak için  birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu. 22-01-2019





1074 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası