• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam234
Toplam Ziyaret12917876

VİRANŞEHİRSPOR’DAN YENİ YÖNETİME GALİBİYET ARMAĞANI

.


         Şanlıurfa Süper Amatör lig'de mücadele eden Viranşehispor, evinde ağırladığı Suruç Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti.

         Süper Amatör liginde zor günler geçiren Viranşehirspor, geçtiğimiz hafta olağan kongreye giderek yeni başkanını seçti. İrfan Şehmusoğlu başkanlığında ilk maçına çıkan Viranşehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı zorlu maçta Suruç Gençlikspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

         Viranşehir Yeni İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı, İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Alaadin Milli, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu ve çok sayıda taraftar izledi.

         İlk dakikalarında her iki takımında kontrollü bir oyun sergilediği maçın 15. dakikasında konuk ekip, penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.  Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Viranşehirspor, 44.dakikada Orhan Divanlı’nın penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı.     Bu golden bir dakika sonra ev sahibi ekipten Eyyüp Kılıç sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti.

         Zevkli, çekişmeli ve zaman zaman gergin anların yaşandığı karşılaşmanın 75.dakikasında Suruç Gençlikspor’dan bir futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Konuk ekibin eksikliğini fırsat bilen ve ataklarını sıklaştıran Viranşehirspor, maçın 82.dakikasında Eyyüp Kılıç’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı.3-1 Konuk ekip Suruç Gençlikspor bu golle 85.dakikada cevap vererek, farkı bir’e indirdi.3-2

         Müsabakanın 88.dakikasında konuk ekipten bir futbolcu daha kırmız kartla oyun dışı kalırken, karşılaşma ev sahibi ekibinin 3-2 galibiyeti ile sonra erdi. Maçın ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı İrfan Şeyhmusoğlu, mücadeleden ve alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, el birliği ile Viranşehirspor’un hak ettiği yere geleceğini kaydetti.

         Desteklerinden ötürü İlçe Kaymakamı Ömer Dereci’ye teşekkür eden Başkan Şeyhmusoğlu, ayrıca soğuk havada 90 dakika takımlarını yalnız bırakmayarak destekleyen taraftarlara minnettar olduğunu söyledi.

         Takımın Teknik Direktörü Nurettin Karakış ise,“Hafta içerisinde bu maça çok iyi hazırlandık. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Zor olacağını biliyorduk. Zorlu maçlar mücadele ile kazanır. Bugün takımım mücadele ile maçın nasıl çevrilebileceğinin en açık örneğini gösterdi. Yenik durumdan maçı çeviren bütün Futbolcularımı yürekten tebrik ediyorum”  Dedi. 13-01-2019

648 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası