• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam103
Toplam Ziyaret12912711

KÜÇÜK KÖY OKULUNUN BÜYÜK ZAFERİ

.


         Şanlıurfa’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol müsabakaları sona erdi. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2018-2019 yılı Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarının şampiyonu Viranşehir Kavurga Ortaokulu oldu.

         İki sene öncesine kadar voleybol takımı bulunmayan okulda 2016 yılında Sınıf Öğretmeni Berat Araz’ın göreve başlamasıyla Kavurga Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı çalışmalarına başladı. Kavurga Ortaokulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan şu anda Kavurga İlk-Ortaokulu müdürlüğü görevinde bulunan Berat Araz antrenörlüğünde çalışan öğrenciler büyük bir zafere imza attı. Geçtiğimiz yıl Viranşehir ilçe 3.’sü olan Kavurga Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı bu sene Viranşehir’de ilçe birincisi olarak Viranşehir adına Şanlıurfa’da mücadele etti. Berat Araz liderliğinde kısa bir sürede büyük yol kateden Kavurga Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, Şanlıurfa’da ilçelerin en iyilerinin yer aldığı müsabakalarda da son ana kadar yılmadan mücadele ederek Şanlıurfa il şampiyonluğuna erişti. Kavurga İlk-Ortaokulu Okul Müdürü Berat Araz, desteklerinden dolayı başta Viranşehir Kaymakamı  Ömer Dereci’ye, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sinan Ateş’e, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü  Ekrem İştin’e, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Sn. Süleyman Çelik’e,  Okul Sporları Koordinatörü Ömer Arap’a, taşıma müteahhiti Cevdet Kaynak’a, hafta sonları spor kompleksini voleybol takımının çalışması için tahsis eden  Viranşehir Belediyesine ve voleybol takımının gelişmesinde büyük katkısı olan Feride Akmeşe ve Faysal Özdakak’a teşekkür etti.

         Kavurga Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, önümüzdeki günlerde  bölge maçlarında Şanlıurfa adına mücadele verecek. 13-01-2019

1400 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası