• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam290
Toplam Ziyaret12913743

VİRANŞEHİR DERNEĞİ VE YEŞİLAY TEMSİLCİLİĞİNDEN ORTAK PROGRAM

.


            Viranşehir Derneği ve Yeşilay Şanlıurfa temsilciliği tarafından gençlere yönelik madde bağımlılığı üzerine bir program düzenlendi.

            Viranşehir Derneği hizmet binasında düzenlenen proragma gençlerin ilgisi yoğun olurken katılımcıların anlattıklarını pür dikkat dinlediler. Program Kuranı Kerim’in okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Murat Karadaş bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken katılımcılara hoş geldin dileklerini iletti.

            Daha sonra söz alan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik” 7 yıldan beridir ailelerle madde bağımlılısi gençlerin kurtuluşu için çaba harcıyoruz. Dış güçlerin etkisi ile gençlerimiz madde alışkanlığına alıştırılmış böylece özünden koparılmaya çalışılmıştır. Yeşilay sadece konferanslar la değil, çarşıda kahvede, evlerde halka madde bağımlılığının önemini anlatıyor. Günümüzde sigaranın zararları artık her yönüyle biliniyor, 4 bin madde mikrop taşıyan sigara hastalığın ana kaynağıdır. Hem maddi hem manevi alanda bizlere ciddi zararlar veriyor. Sigara kendi bedenine zararlı olduğu gibi çevresine de zarar veren zararlı bir maddedir. Birde son dönemde özellikle bölgemizde büyük bir sıkıntı oluşturan uyuşturucu yüzünden bir çok gencimiz zarar görmekte. Bunun için arkadaşlarımızın kim olduğuna dikkat etmemiz lazım. Aileler de bu konuda çok dikkatli olmak zorunda ve aileler çocuklarına mutlaka sahip çıkıp güven vermek zorundadır. Yoksa elimizden kayıp giderler Allah muhafaza. Onun için aile bilinçlendirmesi çok önemlidir. Bana bir şey olmaz denilmemesi gerekiyor” diyerek ailenin önemine vurgu yaptı.

            Daha sonra görsel olarak bilimsel kanıtlar eşliğinde madde bağımlılığının verdiği tahribat üzerine konuşmalar yapıldı. Program sonunda konferans verenlere Viranşehir derneği Başkanı Murat Karadaş ve Viranşehir Öğrenci Derneği Başkanı Ali Güven tarafından çeşitli hediyeler verildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi. 04-01-2019



773 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası