• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam50
Toplam Ziyaret12908864

DERECİ’DEN YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE HASTANE ZİYARETİ

.


         Viranşehir İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi 2019 yılının yenidoğan ilk bebeklerini hastanede ziyaret ettiler. Viranşehir Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan tarafından karşılanan İlçe Kaymakamı ilk önce yeni doğan servisinde çalışan ebe ve hemşirelerin yeni yılını kutladı.

         2019 yılında dört bebeği ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ve Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi annelere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci ve beraberindekiler yenidoğan bebeklerden birine çeyrek altın diğer üç bebeğin ailelerine ise " Hoş Geldin Bebek" kampanyası çerçevesinde hediye paketi armağan ettiler. Dereci burada yaptığı konuşmada" Viranşehir Belediyesi olarak 2019 yılının ilk yenidoğan bebeklerini ve hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Bebeklerin ailelerine çeşitli hediyelerimiz oldu. Bebeklerin anne ve babalarını tebrik ediyor, bebeklerin hayırlı birer evlat olmasını diliyorum. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak başlattığımız " Hoş Geldin Bebek" kampanyamızda yenidoğan bebeklerin ailelerine hediye paketi dağıtmaya devam ediyoruz " dedi.
‘’ Yeni Doğan iki Bebeğe İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Derecinin adı verildi ’’

         Daha sonra Cerrahi Servisinde yatan erişkin hastaları ziyaret eden, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci ve beraberindekiler, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek gül sepeti hediye ettiler. Bir süre yenidoğan bebeklerin aileleri, hasta ve hasta yakınları ile sohbet eden İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci hastaneden ayrıldı. 02-01-2019



651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası