• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret12909747

BAŞKAN YARDIMCISI ÇİFTÇİ’DEN, KIZ ÖĞRENCİYE MORAL ZİYARETİ (video)

.


         Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi önceki gün sağanak yağışta suya kapılan kız öğrencinin ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

         Viranşehir ilçesinde önceki gün aniden bastıran sağanak yağmur sel ve su baskınlarına neden oldu. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kaldırım ve yüksek yerlere çıkarak korunmaya çalıştı. Sağanak yağışın gün boyu devam etmesi nedeniyle okuldan çıkan öğrenciler de sağanak yağıştan etkilendi. Öğrenciler kaldırımların üzerine çıkıp yağmur sularından korunmaya çalışırken tehlikeye aldırış etmeyen 5. Sınıf öğrencisi Aleyna Lüzum caddeden akan suyun içerisinde yürüyerek sokağın karşı tarafına geçmek isterken dengesini kaybederek düşmüş, Sel sularına kapılmaktan son anda vatandaşların çabası ile kurtarılmıştı. O dehşet anları ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti.




         Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi adresini bulduğu küçük kızı evinde ziyaret ederek, küçük kıza okul malzemesi hediyesi etti. Küçük kıza, selden zarar gören malzemeleri hediye eden Çiftçi, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Bir süre aile ile sohbet eden Çiftçi’ye küçük kız ve ailesi tarafından teşekkür edildi.

         Yağmurun kırsalda sel ve su baskınlarda neden olduğunu söyleyen Çiftçi, “Şehir merkezine doğru gelen sel sularını önlemek için Viranşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci ve Belediye Başkan Yardımcılarımız büyük çaba sarf etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tüm araçlarımızla, Şuski ve Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörlüğü ekipleri ile koordineli olarak 24 saat esasıyla çalışarak sel ve su baskınlarının şehir içine zarar vermesini engellemek amacıyla var güçleriyle çalıştılar. Yapılan koordineli ve etkili çalışma ile vatandaşın zarar görmesinin önüne geçtiklerini belirten Çiftçi, her zaman halkımızın yanında ve hizmetinde olmaya çalışacağız ” dedi. 25-12-2018

862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası