• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret12911760

EMİNE ŞENLİKOĞLU" EMEK ASKIDA KALMAZ"

.


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Çağ Bizden Ne Bekliyor" adlı konferans düzenlendi.

            Konferans için Viranşehir'e gelen ünlü Yazar Emine Şenlikoğlu Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Ömer Halisdemir konferans salonunda Viranşehir İmam Hatip Kız Öğrencilerine ve halka bir sunum yaptı. 2 seans şeklinde yapılan sunumda salon tıka basa dolarken Öğrenciler Şenlikoğlu'na sorular yöneltti. Burada ki konferanstan sonra Emine Şenlikoğlu, Büyükşehir Belediye Kütüphane Daire Başkanı Murat Müjdeci ve beraberinde ki heyet Viranşehir Bizim Gazeteyi ziyaret etti.

            Furat Bilen ve Fethi Güzelses tarafından karşılanan Emine Şenlikoğlu  ve beraberinde ki heyet bir süre burada görüş alış verişinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Furat Bilen tarafından yazılan " Bir Anlamı Olmalı Hayatın" adlı iki şiir kitabı kendisine hediye edildi. Şiir kitabını inceleyen Şenlikoğlu oğlu hediye için Furat Bilen'e teşekkür etti.

            Daha sonra Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses'in sorularını Cevaplayan Şenlikoğlu konuşmasına şöyle devam etti" Geçen yıl da Şanlıurfa Kitap Fuarına katılmıştım. Ama bu yıl gerçekten daha organize bir şekilde olmuştu. Günde 32 bin kişi kitap fuarını ziyaret ederek adeta bir rekor kırıldı. Ben Şanlıurfa gençliğinin Kitap Fuarına bu kadar önem vermesini bir umut olarak görüyorum. Burada ki gençler gerçek manada sorgulayan, araştıran bir gençlik olmuş. Buda bana Emek Askıda Kalmaz sözünü hatırlattı" dedi.

            Viranşehir gençliği hakkında sorumuza cevaben Şenlikoğlu" Ben konferans için buraya geldim. Bu Viranşehir'e 3. gelişim. Gerçekten Viranşehir gençliğinde büyük bir gelişme var. Bugün verdiğim konferans sırasında onlardan da soru aldım. Çok mantıklı ve çok güzel sorular ile karşılaştım. Viranşehir gençliğini güzel yarınlar bekliyor. Sorgulayan ve araştıran bir gençlik. Kız Öğrencilerimize yönelik verdiğimiz konferansı İnşallah yakın bir gelecekte erkek Öğrencilere de veririm. Viranşehir'den umutla ayrılıyorum" dedi.

            Ünlü Yazar Emine Şenlikoğlu sözlerine devamla" Konferans esnasında Öğrencilere benim kitaplarımı okuyan kaç kişi var diye bir soru sordum Aman Allah'ım bir baktım el kaldırmayan Öğrenci yok. Bu durum beni çok mutlu ettiği gibi Viranşehir gençliği adına da umutlarımın arttığını söyleyebilirim. Daha önce de dediğim gibi Emek Askıda Kalmaz. Siz emek veriri çabanızı gösterirseniz emeğin kaybolmadığını görürsünüz. Gazetenize de bizi konuk ettiğiniz için çok teşekkür eder sizler aracılığı ile tüm Viranşehir halkına Selamlarımı gönderiyorum" dedi. Kısa röportajdan sonra Emine Şenlikoğlu ve beraberinde ki heyet daha sonra Gazetemizden ayrıldı.   07-12-2018

779 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası