• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam75
Toplam Ziyaret12918474

VİRANŞEHİR'DE ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

.


            Viranşehir Belediyesi, Viranşehir Devlet Hastanesi ve Viranşehir Engelliler Derneği ortaklaşa düzenledikleri Engelliler günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Viranşehir Devlet hastanesi Toplum Ruh Sağlık Merkezi Birimi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık olarak TRSM hastaları ile birlikte yürüyüş yaptı.

             Yürüyüşe TRSM hastaları da katıldı. Hastane çalışanlarının yanı sıra Viranşehir Devlet Hastanesi Baş hekimi Dr. İlhan Erkan, Viranşehir ilçe milli eğitim müdürü Sinan Ateş, Ak parti ilçe başkanı Ali Tekin Viranşehir  Ticaret ve sanayi oda başkanı Ömer Yazmacı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşte “Unutmayınız, biz sizlerle varız, sizlerle yaşıyoruz” yazılı dev bir pankart açıldı. Ayrıca “Engelsizsiniz, Önce sağlık, bizi görmen için TEDAŞ’a gerek yok, Tanı Duy, sev gör, saygı göster,” ve benzeri dövizler taşındı. Viranşehir cumhuriyet meydanından başlayan yürüyüş, Kışla mahallesinde bulunan Kültür ve sanat merkezi önünde son buldu. Yürüyüş boyunca vatandaşların yürüyüşe destek verdiği gözlendi.

            Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğüne gelen heyet burada Ömer  Halisdemir konferans salonunda toplandı. Burada ki programa İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, Dernek Başkanı Şeymus Belca, STK temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. 04-12-2018

993 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.130932.2596
Euro34.635734.7745
Hava Durumu
Saat
Site Haritası