• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam811
Toplam Ziyaret12913419

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TABUTLU PROTESTO

.


            Viranşehir’de Sivil toplum örgütleri, ilçede yaşanan elektrik kesintilerini bir basın açıklaması ile protesto etti. Eylemde ilçede elektriğin öldüğünü ifade eden protestocular, temsili elektrik tabutu taşıdılar.

            Viranşehir’de son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. İlçede yaşanan elektrik kesintilerini protesto etmek için sivil toplum örgütleri ilçenin Kışla Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkında bir araya geldiler.

            Burada temsili bir tabut taşıyan vatandaşlar. Ellerinde “Bu bir zulümdür, Hocam İnternet yok, Fatura Var, elektrik yok, sıradaki elektrik kesintisi sevip de kavuşamayanlara gelsin, sünnetçi misin durmadan kesiyorsun” dövizleri ile yürüyüş yaptılar. Urfa yolu üzerinde bulunan parka geçen eylemciler burada bir basın açıklaması yaptılar. Açıklamaya Viranşehir ziraat odası Başkanı Bahri Ekinci, Eğitim Bir sen Viranşehir temsilcisi Ahmet Bilen, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

            Açıklamayı Sivil toplum örgütleri adına Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş yaptı. Karadaş, yaptığı açıklamada elektrik kesintilerinin keyfi olduğunu iddia ederek yaşanan elektrik kesintilerinin bir an önce son bulmasını istedi. Viranşehir’de yaşlı ve hastaların elektrik kesintileri yüzünden zorluklar çektiğini ifade eden Karadaş, devlet yetkililerinin duruma müdahale etmesini beklediklerini sözlerine ekledi. Şuski’nin de ilçeye duyarsız kaldığının altını çizen Karadaş, kazılan kuyulardan bile su faturası alındığını fakat tamirat gibi çalışmaların yapılmadığını söyledi. Yapılan basın açıklamasından sık sık “susma sustukça elektrik gidecek sloganları atıldı. Açıklamanın ardından temsili elektrik tabutu omuzlarda taşındı. Vatandaşlar DEDAŞ’a haklarını helal etmediklerini ifade ederek, “böylesi zalim birinin namazının kılınmayacağını” söylediler. Ardından basın açıklaması katılımcılara teşekkür ile son buldu. 28-11-2018

1167 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası