• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam325
Toplam Ziyaret12912933

BİRDE İTFAİYECİLERİ DİNLEYELİM

.


            Viranşehir'de görev yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Viranşehir İtfaiye amirliği 7/24 her zaman göreve hazır bekliyor.

            Viranşehir Bizim Gazete yine bir ilke imza atarak Viranşehir'de görev yapan İtfaiye görevlilerini ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları gündeme taşıdı. Bir çok vatandaş yangın esnasında itfaiyenin geç geldiği, müdahale esnasında yetersiz kaldığı yönünde şikayetler ile hep onlar suçlandılar. Bu konuda kendilerini ziyaret ettiğimiz İtfaiye çalışanları yaşadıklarını Bizim Gazete ile paylaştılar.

            İtfaiye çalışanları" Evinde, İş yerinde veya tarlasında yangın yaşayan Vatandaşlarımız bize hep geç geliyorsunuz, nerede kaldınız şikayetlerinde bulunurlar. Bizim o vatandaşlara ne kastımız var ki geç gidelim. aldığımız somluluğu yerine getirme adına her sabah duamızı edip işe başlar ve görevimizi elimizden geldiği kadar en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Viranşehir'de günde 8 ila 10 arası yangın ihbarı alıyoruz. Bunların hepsine müdahale etmek için 7/24 görev yapıyoruz" dediler.

            Viranşehir İtfaiye çalışanları sözlerine devamla" ALO 110 numarasını arayan vatandaşlar direk bize bağlanıyor. Bazı vatandaşların iddia ettiği gibi Şanlıurfa'ya bağlanmıyorlar. Gelen ihbar sonucu aldığımız adrese gidiyoruz. Şehir içi trafiğinden geçerken vatandaşların bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Yazın daha çok Tarla, Kışın ise daha çok ev ve iş yeri yangınları ile karşılaşıyoruz. Bize telefon açan vatandaşlardan dünya kadar hakaret işitiyoruz. Bizim ne suçumuz veya günahımız var. Her vardiyada 1 şoför ile çalıştığımız için sıkıntılar çekiyoruz. İnşallah bu sorunumuzda en kısa zamanda çözüme kavuşur. Tüm Viranşehir halkından biraz daha anlayış bekliyoruz" dediler. İtfaiye çalışanları ilgi ve alakasından dolayı Viranşehir Bizim Gazeteye teşekkür ettiler. 22-11-2018

953 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası