• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam207
Toplam Ziyaret12912815

AKSA DOĞALGAZ'DAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMA

.

           Viranşehir Bizim Gazete halkın merakla beklediği doğalgaz için ilgili makamlar nezdinde girişim yaparak son gelinen noktayı kamuoyu adına araştırıp gündeme taşıdı. Gazetemize yapılan açıklamanın aynısını kamuoyu ile paylaşıp Doğalgaz'ın en geç Ocak ayı ortalarında Viranşehir'e geleceğini verilen bilgilerden anlaşıldığı görüldü. İşte Aksa Doğalgaz tarafından tarafımızın talebi üzerine yapılan açıklama:
           Twitter hesabımız aracılığıyla ilettiğiniz sorunuza istinaden, açıklamamızı bilginize sunarız.
           İlimizde doğal gaz şebekesinin yaygınlaştırılmasıyla ilgili altyapı çalışmaları, çeşitli resmi kurumların da dahil olduğu bir ön hazırlık sürecini gerekli kılmakta ve bölgenin imar ve iskan düzenlemeleri, kentleşme durumuna da bağlı olarak belirli bir program çerçevesinde yürütülmektedir.  Aksa Şanlıurfa Doğalgaz olarak, Viranşehir ilçesinde 19 km çelik hat, 32 km polietilen hat ve 7 km servis hattı olmak üzere toplam 58 km’lik şebeke altyapımız tamamlanmıştır. Ancak BOTAŞ tarafından Siverek ile Viranşehir ilçeleri arasında imalatı yapılan iletim hattı çalışmaları devam etmektedir. Aksa Şanlıurfa Doğalgaz olarak, BOTAŞ tarafından yapımına devam edilen iletim hattı çalışmalarının tamamlanmasından sonra ilçeye gaz arzını sağlama işlemini tamamlayacağız. Bu vesileyle sizin aracılığınızla; doğal gaz şebekelerinde meydana gelebilecek hasarlar sonucu olası hasarların önüne geçilebilmesi amacıyla, şebeke tesis edilmiş durumdaki tüm sokak, cadde ve bulvarlarda, şirketimizin bilgisi dahili olmadan, alt yapı kurum, kuruluşları ve 3. şahıslarca izinsiz kazıların yapılmamasının büyük önem taşıdığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Doğal gaz şebekesi tesis edilmiş durumdaki yerlerde, Aksa Şanlıurfa Doğalgaz olarak yerleştirdiğimiz uyarı levhaları da bulunmaktadır. Bu levhaların bulunduğu tüm sokak, cadde ve bulvarlarda izinsiz kazı yapıldığını gören vatandaşlar da Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattını arayarak bize ulaşabilirler.
 
Vatandaşlarımız hizmetlerimizden yararlanmak ve doğal gazla ilgili ihtiyaçları olan her konuda ayrıntılı bilgi almak için 7/24 kesintisiz hizmet veren 444  4 187 Çözüm Merkezi’mizi arayabilirler.
 
İyi çalışmalar diler, her türlü sorunuzu yanıtlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. 21-11-2018
 
Saygılarımızla,
 
Muhammed Nezih URAL
Şirket Müdürü
1293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası