• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret12902505

YEŞİLAY VE VİRANŞEHİR DEVLET HASTANESİNDEN ORTAK PROJE

.


            Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü  Yeşilay Şanlıurfa şubesi ve Viranşehir Devlet Hastanesi  başhekimliği  iş birliği ile Viranşehir'de  çalışan on kişilik sağlık personellerine TBM eğitimi verildi.

            Eğitimciler  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tbm formatörleri ve il arge üyesi Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik tarafından verildi. TBM formatörleri Reşat Gülşen ve bişar görür idi.Eğitimin açılış programında bir konuşma yapan Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik bağımlılıklarla mücadele anlamında herkesin Sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyledi. Çelik, ilde sayın valimiz Abdullah Erin il milli eğitim müdürümü Şerafettin Turan ve diğer kurumlarla yaptıkları çalışmaları anlattı.

            Başkan Çelik, Yeşilay genel merkezinin Rehabilitasyon çalışmalarınıda  anlattı. Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr İlhan Erkan da bu eğitimin önemine değinerek bu eğitimi aldıktan sonra kadrosuyla ilçede ciddi bir çalışmaya gideceklerini ilçede mobil sistemini kuracaklarını anlattı. İl valisine,ilçe kaymakamına,Yeşilay Şanlıurfa şube başkanlığına ,İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ,İl Sağlık Müdürlüğüne ,TBM formatörlerine  teşekkür etti.

            6 saat süren eğitimde Reşat Gülşen Bilinçli teknoloji kullanımı ve tütün bağımlılığını  anlatırken bişar görür de madde bağımlılığı ve alkol bağımlılığını anlattı. Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik,  yeşilayın  tarihsel sürecini mücadele alanlarını yaptıkları faaliyetleri genel merkez faaliyetlerini de katılımcılara anlattı. Proğram sonrasında katılımcılara belge verildi. Başhekimlik tarafından  Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik'e TBM formatörü Reşat Gülşen ve Bişar Görür'e  plaket takdim ettiler. Ayrıca katılımcılara da Yeşilay ürünleri ve rozetleri hediye edildi. 16-11-2018

778 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası