• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret12908480

MEHMET GÜNAK, RESMEN BAŞVURUSUNU YAPTI

.


         AK Parti Viranşehir Belediye Başkan aday adaylığı için iş insanı Mehmet Günak, bugün Viranşehir İlçe Başkanlığına giderek başvurusunu yaptı. Başvuru formunu ilçe teşkilatı başkanı Ali Tekin’e teslim eden Günak, tüm aday adaylarına başarı dileyerek şöyle konuştu:

         “Milletin Partisi AK Parti’nin bir neferi olarak bugün de AK Parti’nin Viranşehir İlçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu resmen yaptım. Partimden aday adayı olduğumu siz vefakar bir o kadar da cefakar saygıların en büyüğünü hak eden Viranşehirli büyüklerim, analarım, bacılarım, arkadaşlarım ve çok kıymetli basın mensubuna buradan belirtmek istiyorum. Rabbim çıkmış olduğum bu yolda ülkemize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah.”

         “Her Viranşehirli’nin doğup büyüdüğü kentine karşı sorumlulukları vardır.” diyen Günak, “Bu ilçenin havasını soluyan, ekmeğini yiyen, sokaklarında büyüyen; kendi yaşamını düzene koyan herkesin Viranşehir için hayalleri, yapmak istedikleri mutlaka olmalıdır. Viranşehir’i seviyorum demek yetmez. Viranşehir için bir şeyler yapmak, taş üstüne taş koymak, imkânlar oluşturmak gerekir.” dedi.

         “Viranşehir’e hizmet etmenin en önemli kuruluşu Viranşehir Belediyesi ve onun başkanlığı” olduğunu kaydeden Günak “Liyakat, gayret ve samimiyetle yalansız dolansız, insanların umut ve beklentilerini boşa çıkartmayacak; dürüst, ahlaklı ve uzlaştırıcı, birleştirici, bütünleştirici bir tarzla siyasi çekişmelere aldırış etmeden, akılla daha güzel şeyler bu ilçede yapılabilir. Bizler herkesi aynı muhabbetle karşılamak, çok çalışmak, adil olmak, Viranşehir’i güzelliklere kavuşturabilmek için yola çıktık. Çalışmalarımızda ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve bana en çok yardımcı olacaklarını düşündüğüm aday adayı kardeşlerimizle, abilerimizle, değerli muhtarlarımızla hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın desteklerini sağlayarak bu ilçede, istihdam sorununun olmadığı, işsizlik sebebiyle insanların Viranşehir’den ayrılmak zorunda kalmadığı bir Viranşehir oluşturacağız. Halkımızla mutlaka beraber olacağız. Ben değil bizim egemen olduğu bir anlayışla Viranşehir’i ortak akılla yönetelim. Önce Viranşehir, önce millet, önce memleket diyorum.” diye konuştu. 

         Amacının “Viranşehir’i daha iyi bir ilçe yapmak.” olduğunu kaydeden Günak, “Sosyal imkanlarıyla, belediye hizmetleriyle ön plana çıkartarak halkın ihtiyaç ve sorunlarını gidermektir. AK Parti, belediyeciliği her zaman insanı öne çıkarmıştır. Bana en çok yardımcı olacak kişiler, değerli basınımız olacaktır. Çünkü gittiğimiz yerlerde konuştuklarımızı, çalışmalarımızı halka iletmemizde en önemli aracı onlardır. İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Bizler de tecrübe ve edindiğimiz bilgi birikimiyle 2019 yerel seçimlerinden güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi onurlu bir şekilde vereceğimizi ifade etmek istiyor, hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.” dedi. 09-11-2018

797 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası