• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam448
Toplam Ziyaret12903225

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZŞAVLI VE BAŞKAN TEKİN BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

.


            Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özşavlı, İlçe Başkanı Ali Tekin ve yönetim kurulu üyeleri Viranşehir'de bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi de katıldı.

            Hünkar sofrası lokantasında bir araya gelen heyet Viranşehir gündemini değerlendirdi. Genel seçimlerden buyana ilk kez bir araya gelen Milletvekili Özşavlı aradan geçen süreç içinde yaptığı çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.

            Özşavlı yaptığı açıklamada" Göreve geldiğimiz ilk günlerde sağlık alanında 32 si Uzman olmak üzere toplam 38 doktorun ilçemize ataması yaptık. Toki arazisi olan eski Devlet hastanesinin büyük bir alış veriş merkezi olmasını şahsen düşünüyorum. Viranşehir'in en büyük sorunu olan elektrik sorunu ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Burada Dedaş yetkililerine ve vatandaşlara düşen görevler var. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sulama kanalı ile ilgili sonuçları almaya başladık. 2019 yılında deneme amaçlı sulama kanalı açılacak. Doğalgaz'ın yılbaşına kadar şehrimizde kullanılmasını için girişimlerimiz devam ediyor" dedi.

            Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özşavlı sözlerine devamla "  Üniversite sınavları, AÖF ve diğer sınavların şehrimize getirilmesinde Fethi Güzelses beyin katkıları çok büyük. Ben kendisine çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. YÖK Başkanı ile görüştüğümde son çalışmaları tamamlayarak bu sınavlar Viranşehir'imize kazandırıldı" dedi.

            Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise" Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bir seçim süreci var. Paretimizden Belediye Başkan Aday Adayı ve encümen olmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını yapıyorlar. Bizim kapımız herkese açık. Bu süreçte bütün aday adaylarına ilçe Başkanı ve teşkilatı olarak eşit mesafede durmaya devam edeceğiz. Her şeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah'tan dilerim" dedi.   09-11-2018

709 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası