• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret12902757

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİR İLK

.


            Viranşehir Belediyesi, ‘ Evde Temizlik Hizmeti ’ başlatarak Sosyal Belediyecilik gereği bir ilki gerçekleştirdi.

            Yaşa bağlı sağlık sorunları, fiziksel güçsüzlük, ya da ekonomik yetersizlikler nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken Dezavantajli Vatandaşlara Viranşehir Belediyesi kurduğu temizlik ekibi ile ‘ Evde Temizlik Hizmeti ’ sunmaya başladı. ‘ Evde Yalnız değilsiniz ’ sloganı ile Viranşehir Devlet Hastanesi tarafından sunulan Evde Sağlık Hizmeti ve Harran Üniversitesi tarafından sunulan kişisel bakım hizmetinin yanı sıra Viranşehir Belediyesi de ortak projeye destek vererek Evde Temizlik Hizmeti başlattı.

            Proje kapsamında Viranşehir Belediyesi, Viranşehir Devlet Hastane, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesi’nden 1 Pratisyen Doktor,1 Hemşire, Harran Üniversitesi’nden 1 Stajyer Öğrenci ve Viranşehir Belediyesi’nden ise 1 Erkek,1 Bayan Temizlik personeli ve 1 de Şoförle hizmet verilecek.

            Günlük mesai saatleri içerisinde 444 38 33 numaralı telefonu arayarak hizmet talebinde bulunan vatandaşlara, mobil ekip talepleri randevu sistemi ile karşılık vererek vatandaşların evlerine gidip gerekli sağlık, kişisel bakım ve temizlik hizmeti sunacak. Ortak yürütülen çalışma kapsamında Viranşehir Belediyesi tarafından ilk kez‘ Evde Temizlik Hizmeti ’ bugün itibari ile verilmeye başlandı.

            Konu ile ilgili olarak evde Temizlik hizmetinden yararlanan Vatandaş, hizmetten ötürü Viranşehir Belediyesi’ne ve Devlet Hastanesine teşekkür ederek uygulamanın oldukça faydalı olduğunu vurguladı. Devlet Hastanesi’nde görevli Pratisyen Doktor ise, Ortak yürütülen çalışma kapsamında 482 Dezavantajlı Aileye Evde sağlık, kişisel bakım ve temizlik hizmeti vermeye başladıklarını, ev gezileri ile birlikte Ailelere evlerinde hizmet sunarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını kaydetti. 03-11-2018

766 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası