• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam306
Toplam Ziyaret12908447

KAYMAKAM DERECİ" 2018 DE ÇALIŞMA YAPILAN YERLERDE ELEKTRİK SORUNUNU 2019'A SIFIR'A İNDİRMEYİ HEDEFLİ

.


            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci Viranşehir'de yaşanan elektrik sorunlarına çare olma adına bilimsel olarak çalışma başlattı.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ilçede yaşanan elektrik sorunlarını çözmek adına her hafta Kaymakamlık toplantı salonunda ilgili birimler ile rutin toplantı yapıyor. Yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Kaymakam Dereci'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Salih Basık, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Ticaret Odası Başkanı Ömer Yazmacı, Viranşehir Dedaş temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci toplantının açılış konuşmasında" Kaymakamlık olarak ilgili birimler ile rutin olarak her hafta toplanıp yapılan çalışmaları ele alıyor ve ne kadar yol kat ettiğimizi istişare ediyoruz. Şu an çalışma yapılan mahallelerde bu yılın sonuna kadar tüm sorunları bitirip artık elektrik kesintisini minimuma indirmek ve sorunu sıfıra indirmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bu süreç içinde sabırlı olmalarını konunun üzerine bilimsel olarak gidildiğinin bilinmesini istiyorum. Köklü çözüm bulana kadar da bu rutin toplantılarımız her hafta düzenli bir şekilde yapılacaktır" dedi.

            Basın Mensuplarının sorularını cevaplandıran Dedaş yetkilileri" Şu anda yer altına döşenen kablolar standartlara uygundur. Bu konuda bir sorun yoktur. zaman zaman yanan panolar görüyoruz. Bu da aşırı yüklenmeden kaynaklanmaktadır. Bize verilen bilgi ile kullanılan güç arasında oluşan dengesizlikten kaynaklanmaktadır" dediler. Özel trafo ile ilgili sorulan bir soru üzerine" Özel trafoların bakımı ve arızası bize ait değildir. Vatandaşlar özel trafolarını Dedaş'a hibe etme hakkı vardır. Vatandaşlar dilerse özel trafolarını hibe olarak alıyoruz. Hibe edilen trafoların bakım ve arızası bize aittir" dediler. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. 30-10-2018

               

698 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası