• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret12909463

ŞANLIURFA'DA VALİ ERİN SEVİNCİ

.


            Valiler Kararnamesi Resmi Gazete‘de yayımlandı. Kararname ile yerinde kalan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin herkesi sevindirdi.

            Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile birçok valinin yeri değişirken gözler Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’deydi. Geldiği günden beri bütün Şanlıurfa’nın günlünde taht kurmuş olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yine Urfa Valisi olarak kaldı. Böylesi bir karar İl merkezi ve İlçelerde mutlulukla karşılanırken kararı gören kişiler duruma oldukça sevindiler. Yıllardır böylesi bir valinin beklendiği ve onunda şuanda Şanlıurfa’da olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar Vali Erin’in sonuna kadar Şanlıurfa’da kalmasından yana.

            Gece gündüz demeden çalışan, halkın sorun ve sıkıntısını direk halktan dinleyen Vali Erin, bütün Şanlıurfalılar tarafından şehrin simgesi haline dönüştürülmüş durumda. Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa’da görevine devam edecek olan Abdullah Erin için sosyal medyada hesapları üzerinde de yapılan paylaşımlar da halkın Vali Erin’den ne kadar memnun olduğunu gösterdi.

            Bu konuda sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda Urfalılar olarak Vali Erin’den çok memnun olduklarını, bölgenin ve şehrin örf, adet ve gelenek göreneklerini bilen birisi olduğu için Şanlıurfa içinde büyük bir avantaj olduğunu belirterek, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiler. 27-10-2018

1241 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası