• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam568
Toplam Ziyaret12913176

VALİ ERİN, GAZETECİLERLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

.


         Resmi mesaisinin dışında kalan tüm zamanını şehrin muhtelif yerlerinde vatandaşlar, meslek kuruluşları ve esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve istişarelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, önceki gün de Şanlıurfa’da yayınlanan yerel gazete sahipleriyle bir araya geldi.

         Haleplibahçe’deki Sakıb’ın Köşkünde gerçekleşen buluşmaya, Olay gazetesi adına Celal Çiftçi, Yeniurfa gazetesi adına Mehmet Canbek, Şanlıurfa gazetesi adına M. Kamil Güler, GAPGündemi gazetesi adına Veysel Polat, İpekyol gazetesi adına Mustafa Arısüt ile Damga gazetesi adına Mehmet Ağaslan  katıldı.

         Şehrin eğitim, istihdam, sanayi, sağlık, kamu yatırımları ve daha birçok konunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Erin, iki milyonluk nüfusa ve çok büyük bir işgücü potansiyeline sahip olan Şanlıurfa’nın her alanda kalkınması, başta eğitim olmak üzere her alanda Türkiye ortalamalarının üzerine çıkması için planlı, programlı ve kararlı şekilde çalışmanın şart olduğunu söyledi.

         İlin Valisi olarak yaptığı tespitler ve sorunların çözümüne yönelik yapılan çalışmalara değinen Vali Erin, “Şehrin gelişimi için herkesin ortak hedeflere odaklanması şart” dedi. Şehrin gelişme planları için tüm kesimlerin fikir birliğinin önemine vurgu yapan Vali Erin, bunun için toplumu yönlendiren gazetecilere büyük görev düştüğünü ve Şanlıurfa’da basının bunu başarılı şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

         Yerel gazetelerin sorunlarının da istişare edildiği toplantıya katılan gazete sahipleri de, Vali Erin’in göreve başlamasıyla şehrin anlayışında değişimler yaşanmaya başladığını belirterek, “Biz, gazeteler olarak üzerimize düşen görevi şimdiye kadar yaptığımız gibi, bundan sonra da yapmaya hazırız” diyerek Vali Erin’e teşekkür ettiler. 16-10-2018

 

 

680 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası