• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam453
Toplam Ziyaret12909787

HBYS ÇALIŞANLARI MHP İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

.


            Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde çalışan ve Taşeron yasası kapsamı dışında bırakılan Hastane Bilgi Yönetim Sistemi personelleri Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. Hastanelerin bütün bilişim alt yapısını, sistem ve veri tabanını, Network ve Bilgisayar donanım arızlarının tamamını gideren ve bu kurumların beyin takımı olan HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) personelleri kapsam dışında bırakılmıştır.

            Şanlıurfa’daki sağlık kuruluşlarında bu birimlerde çalışan 99 kişi mağduriyetlerinin giderilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut GÜNEŞ’le görüşen ve kendi durumlarını anlatan bilgi ve belgeleri içeren dosyalarını kendisine teslim ederek, bu konuda MHP partisinden genel merkez nezdinde girişimlerde bulunulmasını talep ettiler. Ayrıca eski çalışma bakanı Jülide SARIEROĞLU’nun çalışma bakanlığını Zehra Zümrüt SELÇUK’a devir teslim töreninde ve canlı yayında bütün Türkiye’ye HBYS personellerinin kadroya geçirilmesi ile ilgili resmi çalışmaların Maliye bakanlığı ve Çalışma bakanlıkları nezdinde bitirildiğini resmi olarak açıklamasına rağmen geçen 3 aylık süreçte halen bir ilerleme kaydedilmediğini ifade ettiler.

            İl Başkanı Mahmut GÜNEŞ konuya vakıf olduklarını Taşeron yasası ile ilgili çok sayıda şikâyet aldıklarını, özellikle HBYS personellerine yapılan uygulamanın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu ve konunun takipçisi olacaklarını, partilerinin seçim beyannamelerinde bu konuya yer verdiklerini konunun çözümü ve kendisine teslim edilen dosyanın bizzat genel merkeze ileteceklerini ifade etmiştir. Ayrıca ilgili ziyaret de MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim ÖZYAVUZ ile il başkanı aracılığı ile telefonda görüşen HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) personelleri MHP’nin seçim beyannamesinde de yer alan ve kadroya geçemeyen taşeron personellerin kadroya alınması hususunda Milletvekili ÖZYAVUZ’dan gerekli girişimlerin yapılacağını, gerekli yasa tekliflerinin meclise verileceğine dair söz aldılar. 15-10-2018

929 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası