• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret12913008

BAŞKAN ALİ TEKİN " YEREL BASIN TOPLUMUN GÖZÜ,KULAĞI DİLİDİR"

.


            Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve yönetim kurulu üyeleri Viranşehir'de buluna yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

            Viranşehir'in sorunlarının ele alındığı basın toplantısında Başkan Ali Tekin basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Gündemden düşmeyen elektrik sorunu ve Dedaş ile Doğal Gaz için kazılan çukurların kapatılması ile ilgili soruları da cevaplayan Başkan Ali Tekin İş Kur üzerinden alımı yapılan işçiler içinde açıklamalarda bulundu.

            Başkan Ali Tekin" Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim, hepiniz hoş geldiniz. Basın bir toplumun gözü, kulağı ve dilidir. Biz siyasetçilerin görmediği sorunlarımızı objektif bir şekilde kamuoyuna duyuran sizlere teşekkür ediyorum. Gündeme taşıdığınız her sorun için bizler her zaman sizinle beraber olduğumuzu bilmenizi isterim. Viranşehir'in en büyük sorunlarından biri olan elektrik sorunumuz için ben ve arkadaşlarım gece gündüz çalışıyoruz. Dedaş tarafından kazılan çukurlar İnşallah 1 Kasım'a kadar hepsi kapatılacak. Ş.Urfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Bizlerde takipçisi olacağız.

            Öte yandan İş Kur işçi alımı için şahsen benim dönemimde 320 kişinin alımı yapıldı ve bugünlerde 148 kişinin daha alımı yapılacak. Arkadaşlar bakın açık ve net söylüyorum. Biz parti olarak bu işlerin içinde olmadık olmayacağız. Herkes adaletli bir şekilde kura çekimine katılıp hakkı olanı alacak. Biz partiyiz İş Kur değiliz. Herkes işini yapacak" dedi.

            Seçimler ile ilgili olarak ta Başkan Ali Tekin" Biliyorsunuz 2019 Mart ayında bir yerel seçim var. Bu seçimde seçme ve seçilme hakkını haiz herkes demokratik hakkını kullanıp aday adayı olabilir. Genel merkezimiz hangi aday üzerinde karar alırsa bizlerde var gücümüzle o adayımızın etrafında kenetlenip birlikte seçim çalışmalarımızı yapacağız. Aday adaylık süreci henüz başlamadı ama en kısa sürede başlayacak" dedi. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sona erdi. Başkan Ali Tekin katılımcılara teşekkür etti.  05-10-2018


 

               

707 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası