• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam13
Toplam Ziyaret12908827

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI’NDAN ŞOK BASKIN !

.


         Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen şikayet üzerine bir toptancı dükkanı’na şok baskın gerçekleştirdi.

         Halk sağlığına büyük önem veren ve bu yönde denetimlerini titizlikle sürdüren Viranşehir Belediyesi, İlçenin Karacadağ Caddesi üzerinde bulunan toptancı deposuna sabah saatlerinde yaptığı baskında, yüzlerce miadi geçmiş gıda ele geçirdi.

         İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de destek verdiği baskında, miadi geçmiş ürünler depodan çıkarılıp bir araca yüklendikten sonra Belediye’ye ait Şantiye’ye getirilerek tutanak altına alındı. Miadi geçmiş ürünlerin ele geçirildiği işletmeye ilk etapta uyarı verilirken, bir sondaki denetimde görülecek olan noksanlık sonrası ceza-i işlem uygulanacağı belirtildi.

         Tutanak altına alınarak Belediye şantiyesi’ne getirilen ürünleri yerinde inceleyen Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, Belediye olarak gerek miadi geçmiş ürün satan işletme ve gerekse de döviz kurlarındaki dalgalanma sonrası fırsatçılık yapıp haksız kazanç elde etmeye çalışan AVM’lere yönelik denetimlerin aralıksız süreceğini ifade ederek, bu konulara karşı taviz verilmeden çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

         Karacadağ caddesinde toptancılık yapan işletme sahibi ise, depodaki miadi geçmiş ürünlerin geri iadesi yapılacak olan gıdalar olduğunu belirterek, tarihi geçmiş ürün satmadıklarını söyledi. 04-10-2018

674 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası