• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret12911807

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDEN VİRANŞEHİR'E TARİHİ YATIRIM

.


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik projelerinde dur durak bilmiyor. 'İlçeleri ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa' hedefi ile tüm ilçelere semt pazarları, spor kompleksleri, prestij caddeleri, arıtma tesisleri ve kent parkları yapan Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir için planladığı çalışmalarında planlama doğrultusunda yoluna devam ediyor.
            Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesine 270 milyon TL yatırım ile İsale hattı ve depolar, Şebeke projesi, Kanalizasyon projesi ve Atık su arıtma tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Aladdin Milli, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir Koordinatörü Salih Basık, Daire amirleri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

           Tören alanında bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Dereci" Maşallah geldiğim  ilk günden bu yana açılış ve temel atma törenlerine katılıyorum. Bu da gösteriyor ki Viranşehir'e hizmet alanında bir çok yatırım yapılıyor ve Viranşehir'de bunu hak ediyor. İnşallah hep birlikte el ele verip daha da güzel ve başarılı çalışmalara imza atıp Viranşehir'e hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

           Daha sonra söz alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Viranşehir halkı her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor. Viranşehir ilçesine 270 milyon TL yatırım ile İsale hattı ve depolar, Şebeke projesi, Kanalizasyon projesi ve Atık su arıtma tesisinin temelini atıyoruz. " dedi. Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak Viranşehir tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz. Tren yolu olarak adlandırılan parkı yapmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. İlçemizde ekim ayı itibari ile de kazı çalışmalarını bitiriyoruz. İlçemiz için 2018 yılı planlamasında ne yer alıyorsa onu yaptık. Her zaman çalışkan bir kadro olarak ilçelerimiz için gecemizi gündüzümüze kattık. Şimdi de Bahçelievler mahallesi ile Yenişehir mahallemiz arasında yer alan parkımızı inceledik. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol gösterdiği millet parkları planlaması ile ilçelerimize de bu hizmeti getiriyoruz. Viranşehir Kent Parkımızı 2019'un ilk döneminde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

           Viranşehir'de temaslarını tamamlayan heyet buradan Eyup Nebi Beldesine geçti. Burada Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir araya gelen heyet Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir İlçe Belediyesi ortaklaşa olarak düzenlediği ''Eyyüp Nebi Makamı'' yenileme projesinin protokolunu imzalandı. 

 "HİÇ KİMSE BİLGİ KİRLİLİĞİ OLUŞTURMASIN"

           Başkan Çiftçi açıklamasında özellikle bilgi kirliliği oluşturulmaması gerektiğini söyledi. Başkan Çiftçi, "Çalışmalarımız devam ediyor ve önümüzdeki çalışmalar da yeniden planlanıyor. Hiç kimse bilgi kirliliğini oluşturmasın. Ülkemizin kaynakları tabi ki önemli. Kaynakları doğru planlayacağız ve sağlam işler yapacağız" şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, temel atma ve park incelemelerinin ardından ilçe merkezindeki alt yapı çalışmalarını gezdi. 01-10-2018





987 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası