• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam500
Toplam Ziyaret12903277

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERE HİZMET VERİLMEYE DEVAM EDİYOR

.


         Viranşehir belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere kapısını açtı. Yüzlerce öğrenci sınavlara hazırlanmak için Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanesinden faydalanıyor.

         Viranşehir ilçesinde öğrenciler, Viranşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Merkezinde hizmete giren kütüphanesinde sınavlara hazırlanıyor.
Viranşehir de maddi durumları iyi olmayan evlerinde çalışma imkânı bulamayan yüzlerce öğrenci, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezine başvuru yaparak burada ders çalışmak istediklerini dile getirdi.

         Geçen yıl Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat merkezi müdürlüğü öğrencilere kütüphane ve bir salon tahsis ederek ders çalışma ortamı hazırladı.

         Ortaokul, lise, mezun öğrenciler, üniversite öğrencileri burada ders çalışıyor. Lise mezunu Selman Karakış, Viranşehir’de en iyi çalışma ortamını Viranşehir Belediyesi Kütüphanesinde bulduklarını söyledi.

         Karakış, ”imkânlarımız özel kurslara yâda özel öğretmen tutmaya elverişli değil. Evde Ders çalışma imkânımız olmuyor. Belediye bize burayı tahsis etti. Bizler de burada arkadaşlarımız ile güzel bir ortam oluşturduk. Ve çok güzel bir ortam da dersimize çalışarak, sınavlarımıza hazırlanıyoruz" dedi.
Mine Koşar Viranşehir, "Belediyemize bize çok güzel bir ortam hazırladı. Arkadaşlarla burada güzelce sınavlarımıza hazırlanıyoruz. Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

         Günde yüzlerce öğrencinin Kütüphane ve ek salondan faydalandığını belirten Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “ Öğrenciler yoğun olarak kütüphanemizi kullanıyorlar. Üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrenciler de var. Sadece kitap okumak için gelen gençlerimiz de var. Taleplerine cevap olmaya çalışıyoruz” buraya gelen öğrencilerimize çay ikramında bulunup, sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dediler.27-09-2018

824 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası