• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret12911964

KIZILAY GENEL BAŞKANI KINIK VİRANŞEHİR'E GELDİ

.


            Türkiye Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık bölge ziyaretleri çerçevesinde Viranşehir'e gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

            Genel Başkan Kınık'ı İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, ilçe milli eğitim müdürü Sinan Ateş, Hastane Başhekimi dr. İlhan Erkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Gelin, Şanlıurfa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Salih Basık, Kızılay bölge müdürü A.kerim Etli, Viranşehir ilçe sorumlusu Basri Etli ve diğer yetkililer karşıladı.

            Viranşehir Öğretmen evi Hünkar Lokantasında ağırlanan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık kendisini karşılamaya genel yetkililere ve vatandaşlara teşekkür ederek"  2016 yılında bir kez daha Viranşehir'e gelmiştim. Gerçekten sıcak kanlı dost insanların barındığı güzel bir şehir. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ise" Kızılay Genel Başkanı Sayın Dr. Kerem Kınık Başkanımızı ilçemizde görmekten memnunuz. Devletimizin Hilal-i Ahmer bugün kü adıyla Kızılay'â verdiği önem ortadadır. İlçe olarak bizlerde Kızılay'ımıza her zaman olduğu gibi desteğimiz sürecek. Değerli Başkanımıza ve beraberinde gelen heyete tekrar hoş geldiniz diyorum" dedi.

            Yaklaşık bir saat süren ziyaret esnasında orada hazır bulunan tek basın mensubu olan Viranşehir Bizim Gazete sorduğu sorulara istinaden Kızılay Genel Başkanından Viranşehir'e bir ana okulu ve bir etüt binası sözü aldı.  27-09-2018

1187 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası