• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret12912361

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖMER DERECİ GÖREVİNE BAŞLADI

.


            Viranşehir Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Belediye hizmet binasına gelerek görevine başladı.

            İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci'yi belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri karşıladı. Daha sonra makamında belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya gelen Başkan Vekili Ömer Dereci, ilçe genelinde belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

           İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci yaptığı açıklamada; “ Hepimizin ortak gayesi vatandaşa hizmet olsun. Başkan yardımcılarımız belediyede oturmasın, sahada vatandaşlarla beraber olsun. Vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek imkanlar doğrultusunda hizmet odaklı çalışmalara imza atsınlar. İlçe genelinde gezmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el ve kapısından içeri girmediğimiz hane kalmasın. Birim müdürlerimiz  ise kendi birimlerinde vatandaşa en iyi hizmeti sunmak adına sürekli çaba sarf etsin ve hizmet aşkıyla birbirleriyle yarışsın. İlçemizde bizden önce yaklaşık iki yıl görev yapan Kaymakamımız Ömer Beyin güzel çalışmalara imza attığını gezdiğimiz yerlerde gördük. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz arasında koordinasyonu tam anlamıyla sağlayarak  ilçemizde devam eden çalışmaların bir an önce bitirilmesi için elimizden geldiğince büyük gayret sarf edeceğiz. Allah bizi mahcup eylemesin ” dedi. 21-09-2018

920 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası