• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret12902421

VİRANŞEHİR'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

.


            19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Viranşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk kutlama programı, Kaymakamlığı tören alanında yapıldı.

            Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile başlayan kutlama programı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Garnizon Komutanı Piyade Albay Fatih Cesur, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Viranşehir Belediye Başkan vekili Halaf Kete, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan yardımcıları Mahmut Şık ,Arslan Çiftçi, İbrahim Çoban, Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan, İlçe Tarım Müdürü Sıraç Yolcu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Viranşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Fethi Ekinci, kurum amir ve müdürleri, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

          Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 1.Hudut Taburu Komutanlığından Öğretmen üsteğmen Ali Alkayış yaptı. Kaymakam Ömer Dereci, Kaymakamlık tören alanındaki programın ardından Viranşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar ve gazileri makamında kabul ederek  Gazilerin gününü kutladı.

           Kaymakamlıktaki kutlamalardan sonra İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ve beraberindeki heyet Yenişehir Mahallesinde bulunan Viranşehir Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek, Gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Dereci burada yaptığı konuşmada: “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar ve üstün gayretler göstererek, şahadet ile birlikte, bir insanın dünyada erişebileceği en yüksek iki makamdan birine erişmiş gazilerimiz, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, milli birliğimizin ve beraberliğimizin en kıymetli simgeleridir. Aziz vatanımız uğruna canları pahasına mücadele eden, gazilerimizi hiçbir zaman unutmayan millet ve devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla, iftihar kaynağımız olan gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yanında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız, bayrağımız, milli ve manevi değerlerimiz uğruna şehadete erişmiş olan bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

           Kutlama etkinlikleri Öğretmen evinde Viranşehir Kaymakamlığı tarafından Gaziler onuruna verilen yemeğin ardından sona erdi. 20-09-2018





1120 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası