• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam122
Toplam Ziyaret12911515

BAŞKAN ALİ TEKİN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

.


            Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin yoğun tempo ile çalıştığı bir dönemde gazetemize ziyarette bulunarak gündemi değerlendirdi.

            Gazeteye gelişinde Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses tarafından karşılanan Tekin gündem ile ilgili görüşlerini bizimle paylaştı. Başkan Ali Tekin son dönemde Viranşehir'e kazandırılan Üniversite ve AÖF sınavlarında gazetemizin verdiği emekten dolayı kutladı.

            Başkan Ali Tekin" Viranşehir'de basılıp yayın hayatına devam eden ve tek gazete olan Viranşehir Bizim Gazeteyi son yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Malumunuzdur önümüzde bir seçim süreci var. Süreç şu anda devam ediyor. Henüz aday adaylık başvuruları başlamadı. Bu sürecin başlaması ile birlikte Yasalar çerçevesinde bu hakka haiz olan her vatandaşımız aday adayı olabilir. Biz İlçe Başkanlığı olarak aday adaylığı sürecinde daha öncede olduğu gibi tarafsız bir şekilde durmaya devam edeceğiz" dedi.

            Başkan Ali Tekin Viranşehir genelinde yapılan Dedaş ve Doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan yollar hakkında ise" Bizler bu memlekette yaşıyoruz. Vatandaşımızın çektiği sıkıntının aynısını bizlerde yaşıyoruz. Viranşehir'e ciddi manada bir hizmet geliyor. Gelen bu hizmetin elbette ki bazı sıkıntıları olacak. Ama bunu en aza indirgeme adına gece gündüz çabalıyoruz. Esnaflarımızı ziyaret edip onların görüşlerini alıyoruz. Ben tüm Viranşehir halkına bu süreçte sabır tavsiye ediyorum. Bu çalışmalar bittiğinde ise meyvesini alıp rahatlığın keyfini sürecekler İnşallah" dedi.

            Yaklaşık 40 dakika süren ziyaret sonrası Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses Başkan Ali Tekin'e ziyareti ve verdiği değerli bilgiler için teşekkür etti. 14-09-2018


    

872 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası