• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam131
Toplam Ziyaret12902475

KAYMAKAM ÇİMŞİT'İN YAPTIĞI HİZMETLER UNUTULMAYACAK

.


            1 Aralık 2016 Tarihinde Viranşehir'e atanan,  23 Aralık 2016 göreve başlayan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit döneminde yapılanlar Viranşehir halkı tarafından takdirle karşılandı.

            İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in tayininin Antalya Korkuteli ilçesine çıkmasından sonra Sosyal medyada bir çok vatandaş üzüntüsünü belirtirken Kaymakam Çimşit'in ilçemize kazandırdıkları ile ön plana çıkması dikkat çekti. Kendi isteği ile tayin isteyen Kaymakam Çimşit İç İşleri Bakanlığının son atama kararı ile Antalya Korkuteli İlçesine atandı. Viranşehir Bizim Gazete 21 ay boyunca Viranşehir'e hizmet eden İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in yaptığı çalışmaları içeren bir araştırma yaparak yapılan hizmetleri göz önüne serdi.

            İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit 23 Aralık 2016 tarihinde göreve başladıktan sonra 9 Ocak 2017 tarihinde Viranşehir Belediyesine Kayyum olarak atandı. Görevi devir alır almaz icraatlarına başlayan Kaymakam Çimşit Eğitimden Sağlığa, Yol Yapımından Taziye Evlerine, Sosyal destekten Spora, Belediye araç filosunu güçlendirmekten Park Bahçe alanına, Temizlikten Kilitli taş döşemesine  ve daha bir çok alanda büyük çalışmalara imza attı.

            Viranşehir tarihinde rekorlar kıran Şehir içi Kilitli Taş döşeme, Köy içi kilitli taş döşeme, Köy yolları Asfaltlama ve stabilize yol döşeme hizmetleri tüm Viranşehir halkının takdir ettiği en büyük çalışmalarından oldu. Viranşehir'e kazandırılan Yeşil alanlar ise rekorları adeta alt üst etti. Viranşehir halkının sıcak yaz aylarında adeta nefes aldığı parkların bazılarına ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti verildi.

            İlçe Milli Eğitime verilen maddi ve manevi destek ile Bilimsel, Sportif ve sosyal alanda rekor üstüne rekor kırıldı. Bir çok okul bu dönemde aldığı Beyaz Bayrak ile İl bazında merkez ilde geçerek rekor kırdı. Okullara yapılan kırtasiye, Spor malzemeleri, Kitap ve temizlik malzemeleri ile Spor Toto teşkilatından kazandırılan 6 adet halı saha kazandırıldı.

            Alt yapının tamamlanması, Doğal Gaz'ın Viranşehir'e gelip çalışmalara başlamasında, Küçük Sanayi sitesinin bitirilmesi yönünde gösterilen çaba için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Koordinatörlüğü ile birlikte yapılan ortak çalışmalar halk tarafından takdirle karşılandı. Tek yön uygulaması ile Şehir içi trafiğin rahatlamasına yönelik çalışma hem Büyükşehir hem de Viranşehir Belediyesinin ortak çalışması ile ilçemize kazandırıldı.

            Viranşehir'e bağlı köylerde ve merkezde Cami, Taziye evi gibi yapılan hizmetlere inşaat malzemesi, Halı, Klima ve ses sistemleri verilerek Viranşehir tarihinde ilkleri teşkil etti. Viranşehir Devlet Hastanesi yerleşkesine yapılan misafirhane ile Hasta yakınlarının rahat bir ortamda kalınması sağlandı. Viranşehir Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne yeni bir bina yapımı için tüm çalışmalar tamamlandı. İlçemiz genelinde 20 okula çocuk oyun gurubu kazandırıldı.

            Güneş enerji sistemi (GES) ilçemize kazandırılarak Viranşehir Belediyesi spor kompleksinin enerji ihtiyacının karşılanması için çalışmalar başladı. İhtiyaç fazlası arsaların satışı ile Belediyeye önemli bir gelir kaynağı sağlandı. Şanlıurfa Valiliği ile koordineli çalışılarak bir çok hizmetler (Kilitli Taş, Taziye Evi) yapıldı. İlçemize Trafik Eğitim Parkı kazandırıldı. Gap İdaresinden Maddi destek sağlanarak Kent İçi Ulaşım için çalışmalar yapıldı.

            Viranşehir tarihinde hiç olmamış 7'den 77'ye bir çok vatandaşa ulaşıldı. " Asırlık Çınarların Gül Yüzü Gülsün", "Hoş Geldin Bebek", "Güle Güle Mehmedim" "Bir Yastıkta Bir Ömür"  Sosyal projeler ile her kesime ulaşıldı. Askerde yakını olan vatandaşlara Asker Maaşı bağlandı. Viranşehir'de bulunan STK  lara destek verilerek başarılı sosyal projelere imza atıldı. Mübarek gecelerde halka çerşitli ikramlar yapıldı. 

            Viranşehir'e kazandırılan YKS sınavı ve AÖF sınavları için büyük manevi destek verildi. Gazetemiz aracılığı ile başlatılan bu çalışmada İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in büyük emekleri oldu. Böylece binlerce Viranşehirli Öğrenci kendi ilçelerinde bu sınavlara girdi/Girecek.

            Viranşehir Belediyesini devraldıktan sonra Bütçe ve Hizmet oranını oldukça geliştiren Kaymakam Ömer Çimşit yapılan çalışmalar ile % 25 oranında gelir artırımı sağladı. Vadesi geçmiş tek kuruş borç bırakmadı. Sağlanan bu gelir artırımı İlçeye yatırımda kullanıldı. Büyük hizmetlere imza atan Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit böylece hizmet çıtasını yükseltmiş oldu. Yaptığı çalışmaların tamamını şeffaf bir şekilde her ay halk ile paylaştı. İhaleler basının önünde şeffaf bir şekilde yapıldı. Antalya Korkuteli ilçesine atanan Ömer Çimşit'e ve ekibine yaptıkları hizmetten dolayı Viranşehir Bizim Gazete olarak teşekkür ediyor, biz gazete olarak kendisini Fahri Hemşeri olarak ilan ediyoruz.  05-09-2018

1394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası