• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam190
Toplam Ziyaret12911184

ÖSYM SINAVINDAN SONRA AÖF SINAVLARI DA VİRANŞEHİR'DE

.


            Üniversite sınavlarından sonra Açık Öğretim Fakülte Sınavları da artık Viranşehir'de yapılması kararı alındı. 3 Yıldan bu yana Viranşehir Bizim Gazete ve halkımızla beraber verdiğimiz mücadele ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in büyük desteği sonucu sınavlar artık Viranşehir'de yapılacak.

            YÖK ve Eskişehir Açık Öğretim Fakültesi Rektörlüğü tarafından alınan bu karar, bu okulda eğitim gören binlerce Öğrencide sevinç oluşturdu. AÖF sınavlarının Viranşehir'de yapılması için resmi yazı yetkililer tarafından Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'e verildi.

            AÖF Şanlıurfa temsilcileri Murat Avşar ve İbrahim Çalışkan Resmi yazıyı Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'e teslim etmek üzere Viranşehir'e geldiler. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Viranşehir Bizim Gazete Sorumlu Yazı İleri Müdürü Fethi Güzelses'te katıldı.

            Resmi yazı teslim töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit" Bundan böyle Viranşehir'imiz de Üniversite Sınavlarından sonra AÖF sınavları da yapılacak. Bugün bunun resmi yazısını aldım. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu alanda emeği geçen başta Valimiz Sayın Abdullah Erin'e,Basınımıza ve diğer yetkililere çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki Üniversite sınavlarında yüzümüzün akı ile çıktıysak bu sınavlardan da yüzümüzün akı ile çıkacağız. İnşallah okuyan bir Viranşehir'in geleceğinin de parlak olacağını hep birlikte göreceğiz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

            Viranşehir Bizim Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelse ise" Yaklaşık 3 yıl önce bu sürece fiili olarak başladık. İHA Viranşehir temsilcisi Enver Zencirci kardeşimiz topladığımız 4444 imzalı talep yazımızı ulusal bazda haber yapıp süreci başlatmıştık. Daha sonra tam ümidimizi keserken ilçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit'in ilçemize atanması ile süreç yeniden hızlandı. Çalmadık kapı bırakmadık. Bu süreçte Sayın Çimşit'in büyük emeği var. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Şanlıurfa AÖF bürosu yetkilileri daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek burada Müdür Sinan Ateş'i ziyaret etti. Sinan Ateş burada yaptığı konuşmada" Süreci başından beri takip ediyoruz. Üniversite sınavlarını başarı ile tamamlayan ilçemiz AÖF sınavlarını da başaracak güçtedir. Bu anlamda emeği geçen başta Sayın Valimiz Abdullah Erin, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Turan ve süreci kamuoyuna taşıyıp gündemden düşürmeyen Viranşehir Bizim Gazete ile İHA Viranşehir temsilcisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Viranşehir'de AÖF sınavına girecek vatandaşlarımız yer tercihi için şu andan itibaren Viranşehir'i seçebilecekler. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde  (Eskişehir) okuyan Öğrenciler bu haktan yararlanacak.28-08-2018





 

                      

2195 kez okundu

Yorumlar

Talep     04/09/2018 05:27

AÖF Bürosu açılması için de bir çalışma sağlanması ricamıızdır.
Misafir - Mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası