• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam136
Toplam Ziyaret12911976

HEMŞERİMİZ MEHMET GÜNAK İLE VİRANŞEHİR'İ KONUŞTUK

.


            Viranşehirli İş İnsanı ve Siyasetçi Mehmet Günak Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı gezi ve çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

            Mehmet Günak Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa ve Viranşehir'de bir dizi temaslarda bulundu. Günak Bayram ziyaretlerini değerlendirerek özellikle Viranşehir Belediyesinin son dönemde yaptığı çalışmaları çok beğendiğini söyledi.

            Ankara'da kendisine başvuran tüm Viranşehirli hemşerilerinin işlerini takip konusunda büyük çaba harcayan ve onlara destek veren Günak açıklamasında " Ben doğma büyüme bir Viranşehirli kardeşiniz olarak içinizden biriyim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir ayağım Ankara'da, Bir ayağım Şanlıurfa'da bir ayağım da Viranşehir'de. Kurban Bayramı vesilesi ile burada eş, dost ve akraba ziyaretleri yaptım. Ankara'nın ve Şanlıurfa'nın Siyasi ve Bürokratik yapısını çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak bize başvuran tüm hemşerilerimin sorunlarına çözüm konusunda elimden gelen her türlü imkanı kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. Bu çalışmalarımız elbette ki Viranşehirli hemşerilerimin sorunlarına çözüm noktasında çare olmaktır. Bu çalışmalarımı sonuna kadar devam ettireceğim" dedi.

            Viranşehir Belediyesinin son dönemde yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladığını belirten hemşerimiz Mehmet Günak" Kısa bir sürede bir çok güzel çalışmalar yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit önderliğinde Viranşehir'de bir çok sorunlara neşter vurulup çözümler yapılmış. Belediyemizin tüm imkanları halkın hizmetine sunulmuş ve bunu yaparken de şeffaf bir yol izlenmiş. Ben Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Ömer Çimşit'i ve çalışma ekibini kutluyorum" dedi.  

            Viranşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekleyen hemşerimiz İş İnsanı ve Siyasetçi Mehmet Günak" Ben Viranşehir'imizin ileriki dönemde daha iyi şeylerin yapılacağına eminim. Viranşehir halkı bunu fazlası ile hak ediyor" dedi. 24-08-2018

1365 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası