• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam193
Toplam Ziyaret12902970

VİRANŞEHİR ÖĞRENCİ DERNEĞİ’NDE BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

.


         Viranşehir’in tek öğrenci topluluğu olan Viranşehir Öğrenci Derneği Olağan kongresinde Başkan değişikliğine gitti. 2012 yılında yapılan kongrede Viranşehir Öğrenci Derneği Başkanlığına seçilen Çetin GÖREN altı yıl aradan sonra başkanlığı Viranşehir Öğrenci Derneği üyesi, Tarihçi ve aynı zamanda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olan Ali GÜVEN’e devretti.

         Görev devir tesliminde yeni Başkan Ali GÜVEN altı yıllık hizmetinden dolayı Çetin GÖREN’e teşekkür ederek plaket taktim etti. Plaket taktiminde kısa bir konuşma yapan Başkan GÜVEN “Çetin hocam yükü ağır ve Allah katında sorumluluğu çok olan zorlu bir görevi bana devretti. Bu güne kadar ki hizmetinden dolayı kendisine şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Viranşehir Öğrenci Derneği olarak ilçedeki gençlerimizin, öğrencilerimizin ahlaki yozlaşmaya uğramadan, Dinini, Vatanını, Milletini seven ve ülkesine faydalı birer fert olarak yetişmesi için elimizden gelen azami gayreti gösteriyoruz. Öğrenciler, Toprağa ekilen bir tohum misali sürekli bakıma, ilgi ve alakaya muhtaçtır.

         Biz de ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Viranşehir Öğrenci Derneği olarak öğrencilerimizin cazibe merkezi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Derneğimizde öğrencilerimize yönelik Sosyal ve sportif faaliyetler yapılmakta, Uzman öğretmenler tarafından manevi eğitimler verilmektedir. Öğrencilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından verilen seminerler ile destek oluyoruz. Öğrenci ve gençlerimizi çalışmalarımızı görmeleri ve bizleri tanımaları için Derneğimizde oturup muhabbet etmeye, çay içmeye de bekliyoruz” dedi. Plaket taktiminden sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile tören sona erdi. 17-08-2018

1455 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası