• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret12911816

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

.


        Viranşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde cadde, sokak, yeşil alanlar ve mezarlıklara yönelik hummalı temizlik çalışması başlattı.

         Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda sorumluluk alanına giren cadde, sokak, parklar ve ilçe mezarlığı temizlenerek, kuruyan ağaçlar budanarak, mezarlıklar yabani otlardan arındırılıyor.

         Kurban Bayramı öncesi tüm mahalle ve sokaklarda çalışmalarını sürdüren ekipler, daha temiz bir Viranşehir için hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Cadde ve sokakların yanı sıra, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar temizleniyor. Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi ve temiz bir ilçe amacıyla çalışma ile halkın memnuniyeti ön planda tutuluyor.

         Konu ile ilgili olarak İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak “ Halkımızın taleplerini olumlu buluyor ve bu yönde sürekli olarak çalışma yürütüyoruz. Bugün başlatmış olduğumuz çalışmaların başında, Kurban Bayramı öncesi ilçenin tüm cadde ve sokaklarının temizliği ile vatandaşlarımızın bayramda kabir ziyaretlerini daha rahat bir ortamda yapabilmeleri adına mezarlıkların temizliği geliyor. Bu kapsamda başlattığımız hummalı temizlik çalışması ile çöpleri toplayıp, mezarlıkları yabani otlardan arındırıp, kurumuş ağaçları buduyoruz ” diye konuştu. 15-08-2018




1053 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası