• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret12909567

BAŞKAN VEKİLİ ÇİMŞİT HALK TOPLANTISINDA KONUŞTU" SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ" (VİDEO)

.


         Viranşehir Belediyesi, halkın talep, öneri ve şikayetlerinin çözüme kavuşturulması amacıyla her ay rutin olarak gerçekleştirdiği Halk Toplantıları’nın 12’ncisini gerçekleştirdi.

         Belediye Meclis Toplantı Salonunda İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit Başkanlığı’nda yapılan 12. Halk Toplantısı’na Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Aladdin Milli, İbrahim Çoban, Birim Müdürleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.




         Toplantıda ilk olarak 2018 Yılı’nın ilk 6 ayı içerisinde yapılan hizmet odaklı faaliyetler İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit tarafından slayt eşliğinde sunuldu.
Faaliyet sunumunun ardından toplantıya katılan vatandaşlardan gelen, talep, öneri ve şikayetler dinlendi. Gelen talep ve şikayetler ekipler tarafından not edildi. Alt yapı, yol, elektrik, Su, dedaş ve doğal gaz kazı çalışmaları, telekom internet şebekesi problemi vb. birçok sorunun konuşulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

         Toplantıya katılan ilçe halkına Viranşehir Belediyesi’nin hizmet odaklı her noktada çalışma yürüttüğünü ifade eden İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, katılımcılara teşekkür ederek toplantıların ileriki aylarda da devam edeceğini kaydetti.

         Toplantının düzenlenmesindeki amaçlarının halk ile bütünleşip sorunları çözmek ve özlenilen hizmetleri sunmak olduğunu söyleyen Çimşit, ilçede temel problemlerin başında gelen elektrik ve yer altı kazı çalışmalarının takipçisi olduklarını bu çalışmaların hızlandırılıp bitirilmesi için sürekli toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

         An itibari ile birçok noktada çalışmaların yapıldığı ve ilçenin adeta köstebek yuvasına döndüğü gördüklerini sözlerine ekleyen Çimşit, “ Yapılacak olan ve bitirilecek olan çalışmalar sonrası Viranşehir gerçekten de yaşanılabilir bir şehir haline gelecektir. Bunun için biraz sabır lazım ” diye konuştu.07-08-2018











917 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası