• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam333
Toplam Ziyaret12909667

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ İLE ÖĞRENCİLER BAŞARIYA KOŞUYOR

.


         Viranşehir Belediyesi, Eğitime destek çalışmaları kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu (BESYO) kazanmak isteyen gençlere yönelik verdiği ücretsiz BESYO hazırlık kursu ilk meyvesini verdi.

         Gençlere verdiği önemin yanı sıra, eğitime de büyük destek sunan Viranşehir Belediyesi, vatandaşların takdirini toplarken, Yaklaşık 6 ay süren BESYO hazırlık kursu sonucu salon çalışması ve antrenman hizmeti gören 50 Öğrenci Türkiye’nin dört bir yanında zorlu sınav ve mülakatlardan geçecek.
Gençleri hayallerine kavuşturmak için her fırsatta onlara yardımcı olmayı sürdüren Viranşehir Belediyesi, bu kapsamda Uzman Hocalar eşliğinde sunduğu ücretsiz BESYO Hazırlık Kursunda eğitim gören Rahmi İlbaşınız isimli öğrenci, Elazığ Fırat Üniversitesi Rekreasyon Bölümü’nü kazandı.

         6 Aylık süren eğitimin ardından Viranşehir Belediyesi tarafından sunulan BESYO hazırlık kursu ile hayaline kavuştuğunu ifade eden Rahmi İlbaşınız isimli Öğrenci, “Herkes BESYO'ya kurtuluş gözüyle bakıyor. Bunun için tüm arkadaşlarımı buraya davet ediyorum. Viranşehir Belediyesi bizlere çok güzel imkanlar sunuyor. Bu vesile ile bu imkanları bize sağlayan başta Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’e, yönetimine ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, Bu sayede hayalime kavuştum " şeklinde konuştu.

         Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, ise, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini dile getirerek, bu kapsamda 6 ay önce start verilen BESYO hazırlık kursu ile ilk başarıyı elde ettiklerini söyledi.
6 aylık eğitime tabi olan 50 Öğrencinin kursu tamamlayarak Türkiye’nin birçok bölgesinde zorlu sınavlarda ter dökeceğini sözlerine ekleyen Çimşit, Öğrencilere başarı dileklerinde bulunup, bu başarının başlangıç olduğunu kaydetti. 07-08-2018



932 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası