• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam729
Toplam Ziyaret12912569

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ "ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINA ve GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ "

.


         Viranşehir Belediyesi tarafından kurum bünyesinde çalışan personellere yönelik “ İş Sağlığı ve İş Güvenliği ” konulu Eğitim semineri verildi.
Viranşehir Belediyesi VİR-BEL A.Ş Organizesinde gerçekleştirilen “ İş Sağlığı ve İş Güvenliği ” Eğitim seminerine yaklaşık 320 personel katıldı.Belediye meclis toplantı salonunda 19 ve 20 Temmuz tarihlerinde 4 Seans ve 2 gün süreyle gerçekleşen seminer İş Güvenlik Uzmanı Nihat ALTUNDAĞ tarafından verildi.

         Seminerde iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi, güvenli bir iş ortamı oluşturulması, mevzuatlar, kanun, tüzük ve yönetmelik konularında personele bilgi verildi.

"ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINA ve GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ "
         Eğitim seminerinin düzenlenmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer ÇİMŞİT, eğitimlerin İş Kanunu gereği periyodik olarak devam edeceğini dile getirerek, “ Personelimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden daha önemlidir. Bunun için tüm önlemleri alıyoruz. Tüm çalışanlarımıza güvenliği ve gerekli ortamı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın bu tür seminerlerden çok iyi faydalanmalarını istiyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak çalışanlarımız ile birlikte geleceğe emin adımlarla ilerlemek adına burada verilecek olan eğitimler ile hem onların sağlığını koruyacak, hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini daha da yukarıya çıkarmış olacağız ”diye konuştu.

         Seminere katılan Belediye Personelleri ise, Seminerin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, Emeği geçen başta Belediye Başkan Vekili Ömer ÇİMŞİT ve yönetime teşekkür etti. 23-07-2018





726 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası