• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret12910299

İNSANLIK ÖLMEDİ; BULDUĞU KÜÇÜK BAŞ HAYVANLARI GAZETEMİZ ARACILIĞI İLE SAHİBİNE TESLİM ETTİ

.


            Viranşehir'de insanlık ölmemiş dedirten bir olay yaşandı. Gazetemizi arayıp aracı olmamızı isteyen vatandaşın Kaybolan 15 adet küçük baş hayvanı sahibine teslim etmesi takdirle karşılandı.

            Viranşehir'de  marangozculuk yapan ve etrafında çok sevilen Vahit Uyanıklar adlı vatandaş akşam üstü bulduğu 9 küçük baş ve bunlara ait 6 yavruyu sahibine teslim ederek takdir edilecek bir davranışta bulundu. Olay Viranşehir'in Hürriyet Mahallesinde meydana geldi.

             Konu ile ilgili açıklama yapan Vahit Uyanıklar" Hürriyet Mahallesinde ikamet ediyorum. Akşam ile Yatsı namazı arası bir yakınımızı Hac'a göndermek için toplanmıştık. Bir anda baktık ki sahipsiz bir hayvan sürüsü. Neler yapabiliriz diye düşününce aklımıza Viranşehir Bizim Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses geldi. Durumu kendisine bildirip sosyal medyada duyurmasını talep ettik. Fethi bey sosyal medyada durumu paylaşınca hayvan sahipleri kendisini aradı. Onlarda bizimle irtibat kurup hayvanlar hakkında bilgi aldık. Hayvan sahiplerinin verdiği bilgiler doğru çıkınca kendilerini davet edip hayvanları teslim ettik. Bize yaptıkları dua yeter. Bu konuda aracı olan Fethi Beye de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

            Hayvan sahibi Mehmet Vural adlı vatandaş ise" Biz hayvanlarımızın kayıp olduğunu fark ettik. Çevreye haber saldık. Bir arkadaşım sosyal medyada Fethi Güzelses'in paylaşımından bahsetti. Hemen kendisine ulaşıp durumu bildirdik. O da hayvanları bulan Vahit kardeşimizin telefonunu verdi. Kendisi ile irtibata geçip hayvanlar hakkında bilgi verdik. Verdiğimiz bilgileri ışığında hayvanların bize ait olduğu ortaya çıktı. Böyle zamanda böyle insanlar varmış. Allah hem Vahit beyden hem de Fethi beyden razı olsun" dedi.  21-07-2018

1183 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası