• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret12911042

BAŞKAN ÇİFTÇİ "1 KASIMA KADAR KAZILAN TÜM YOLLAR YAPILACAK"

.


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bir dizi ziyaret ve çalışmaları yerinde izlemek için Viranşehir'e geldi.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete İbrahim Çoban ve Aladdin Milli, Başkan Danışmanı İbrahim Gelin, Büyükşehir Viranşehir Koordinatörü Salih Basık ve diğer ilgililer ile birlikte Basın ile bir araya geldi.

            Başkan Nihat Çiftçi öncelikle yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi verdikten sonra gazetecilerin sorusu üzerine son dönemde Dedaş ve Doğal gaz için yapılan yol kazıları hakkında" Arkadaşlar, Viranşehir'e son dönemde yapılan yatırımlar ortada. Büyükşehir Belediyemizin, Dedaş'ın ve doğalgaz çalışmaları, yapılan tüm hizmetler elbette ki Viranşehir halkımızın menfaatinedir. Ama bizler bu hizmeti verirken mutlaka bir süreci olacaktır. Bu süreçte kazılan yollardan en çok şikayet alıyoruz. Dedaş kazdığı yol için işini bitirmeden kapatırsak ileride yaşanacak sıkıntıdan yine vatandaşımız etkilenecek. Doğalgaz çalışması için kazılan yolların dolumu yapıldı ama bunun belli bir süre beklemesi lazım. İnşallah bu sorunlarımız 1 Kasım itibarı ile sona erecek. Hatta şu anda bile çalışmalarımıza başladık" dedi.

            Kaymakam Çimşit ve Başkan Çiftçi ile beraberinde ki daha sonra Şırnak Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Yenişehir Mahallesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere buraya geldiler. Burada vatandaşların evine misafir olan heyet sorunları bizzat onların ağzından dinleyip çözüm için gerekli talimatı verdiler. Bir Kahvehaneye misafir olan heyeti vatandaş ağırlayıp çay ikramında bulundular. Vatandaşlar burada sorunları dile getirip çözüm için destek istediler.

            Yakınını kaybeden vatandaşların taziyesine de uğrayan heyet daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Çay ikramını reddetmeyen heyet bir süre burada esnaflar ile görüştü. Heyet daha sonra yakın bir zamanda gıda deposu yanan Veysi Haçan adlı esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Olay yerinde inceleme yapan heyet yasal sürecin devam ettiğini belirterek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başkan Çiftçi daha sonra Şanlıurfa'ya gitmek üzere buradan ayrıldı.   14-07-2018   








975 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası