• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret12912500

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ HİZMETE KOYDUĞU PARKLAR İLE HALK NEFES ALIYOR

.


            Sıcak havaların neredeyse 50 dereceyi bulduğu Viranşehir'de halk dinlenmek ve serinlemek için parklara akın ediyor.

            Son dönemde Viranşehir Belediyesi tarafından hizmete konulan parklar adete Viranşehir'in Ak Ciğeri konumunda bulunuyor. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek ve dinlenmek üzere aileleri ile birlikte bu parklara geliyor. Vatandaşlar sıcaklığın zirve yaptığı günün akşamında ailece parklara gelip hem dinleniyor hem de piknik ortamından yararlanıyor.

            Özellikle Yenişehir Mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Günak parkına Viranşehir'in dört bir tarafından gelen vatandaşlar istediği ortamı burada buluyor. Aile büyükleri dinlenmek ve yürüyüş yaparken küçük çocuklar ile oyun figürleri ve çeşitli oyun materyalleri ile zaman geçiriyor.

            Görüşünü aldığımız Mustafa Kurur adlı vatandaş" Viranşehir'in yaz sıcaklığı hepimizce malum. Parklar yapılmadan önce hepimiz evlerimizden çıkamıyor ve ailece dinlenme imkanı bulamıyorduk.  Sayın Kaymakamımız göreve geldikten sonra bu parklar hizmete girdi. Şimdi ailece dinlenip serinleme imkanı, hatta piknik yapma imkanı bulabiliyoruz. Allah Kaymakam beyden ve Viranşehir Belediyesinden razı olsun" dedi.

            Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ise" Göreve geldiğimizde halkımızın en büyük sıkıntılarından biri de sosyal tesislerin az oluşuydu. Belediye olarak bu açığı kapatmak için çaba harcadık. Şimdi şehrimizin muhtelif yerlerinde parklarımız halkımızın hizmetine girdi. Yakın zamanda tren yolu ve eski çöplük alanı diye bilinen yerlerde ki çalışmalar sona erdiğinde Viranşehir büyük bir yeşil alan kavuşacak. En son hizmete koyduğumuz 15 Temmuz Şehitleri parkı şehrin estetik görünümü açısından da önemli bir yer kaplıyor.  Belediye hizmetlerimiz her alanda olduğu gibi yeşil alanların hayata geçirilmesi ile ivme kazandı/kazanacak" dedi. 12-07-2018

1212 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası