• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam608
Toplam Ziyaret12909942

İSMAİL ALKAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

.


            Bir kaç gün önce Viranşehir'in yeni buğday pazarı civarında bulunan gıda deposunda çıkan yangında iş yeri son anda yanmaktan kurtulan iş adamı İsmail Alkan bir dizi teşekkür ziyaretinde bulundu.

            İsmail Alkan önce Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit'i ziyaret ederek hem Kaymakamlık hem de Belediye personeline yangın esnasında göstermiş oldukları özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti. Buradan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına giderek yangın esnasında TOMA'LAR ile müdahale edilmesinden dolayı yetkililere teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Salih Basık ve İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Alkan şunları söyledi.

            " Yangın esnasında herkes büyük bir gayret göstererek facianın önlenmesi için elinden geleni yaptı. Ben öncelikle Sayın Kaymakamımız Ömer Çimşit başta olmak üzere İlçe Emniyet, İlçe Jandarma, Viranşehir Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü, Yangın esnasında yetkililerle iletişimimizi sağlayan Viranşehir Bizim Gazeteye, Yangının söndürülmesi için çaba gösteren Yeni Buğday Pazarı esnaf ve hamallarına, Orada bulunan vatandaşlarımıza ve beraber çalıştığımız işçi kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Yangında büyük zarar gören komşum ve kardeşim Veysi Haçan kardeşime de büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.  12-07-2018

1408 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası