• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam270
Toplam Ziyaret12912110

"HOŞ GELDİN BEBEK" PROJESİ İLE BEBEKLERİN VE AİLELERİN YÜZÜ GÜLMEYE DEVAM EDİYOR

.


         Viranşehir Belediyesi, hayatın her alanında yaşamın her evresinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

         Sosyal Belediyecilik gereği hareket ederek önemli projeler gerçekleştiren Viranşehir Belediyesi, geçen yıl hayata geçirdiği “ Hoş geldin Bebek ” projesini bu yılda sürdürdü.

         Proje ile birlikte ilçede bebek sahibi olan ebeveynlerin bazı ihtiyaçlarının karşılandığı 'Hoş geldin Bebek' setinin bu yıl dağıtımına devam ediliyor.

         Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde 2018 yılı için % 20 İş artışı ile birlikte 7200 Adet “ Hoş geldin Bebek ” setinin dağıtımına start verilirken, hediyeyi almak isteyen aileler yanlarında Nüfus cüzdanlarını bulundurmaları gerekiyor.

         Hediye edilmeye başlanan “ Hoş geldin Bebek ” setinin içerisinde anne çantası, alt açma çantası, Hastane çıkış seti, burun aspiratörü, bebek şampuanı, Pişik Kremi, dijital ateş ölçer ve bebek battaniyesi bulunuyor.

         Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer ÇİMŞİT, Sosyal projelere bağlı olarak 880.488 TL bedelindeki “ Hoş geldin Bebek ” projesini bu yılda hayata geçirip Bebek sahibi olan ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ettiklerini söyledi.
“ Viranşehirli ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olmaya devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilik bunu gerektiriyor. Bu kapsamda bu proje ile birlikte bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. Viranşehir’de dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye etmeye 2018 yılı için start verdik. Projemizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, dünyaya gelen bebeklerimize de “ Hoş geldin ” diyoruz ” diye konuştu. 12-07-2018

873 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası