• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret12903400

VİRANŞEHİR YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ MEGA PROJELER BEKLİYOR

.


            Viranşehir son dönemde yapılan çalışmalar ile diğer ilçelere nazaran büyük bir gelişme göstererek hizmet anlamımda çıtayı yükseltti.

            Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından sonra hizmet anlamında büyük mesafe kat ederken 2019 yılında yapılacak olan Mahalli seçimler için yine hizmeti ön plana çıkaracak. Viranşehir yerleşim alanı bakımından köyleri ile büyük bir coğrafi alanda yer alıyor. Köy yolları ve Köy içi hizmet açısından büyük kazanımlar elde eden Viranşehir2in köyleri yanı sıra Viranşehir merkez mahallelerde de hizmetler devam ediyor.

            Bir çok ilden daha büyük bir nüfusa sahip olan Viranşehir 2019 yılından itibaren daha büyük mega projeleri fazlasıyla hak ediyor. Alt yapısı açısından büyük mesafe kat eden Viranşehir son dönemde özellikle yeşil alan açısından büyük ilerleme kat etti. Daha fazla hizmet alımı konusunda seçilecek Belediye Başkanı ve Muhtarlara büyük görevler düşüyor. Özellikle Viranşehir'in Hürriyet ve Yenişehir mahalleleri yerleşim ve nüfus açısından birer ilçe konumunda. Bu Mahallelerin ikiye ayrılıp farklı mahalle kurulması ve hizmet alımında rekabet etmesi bekleniyor.

            Şehir Merkezine mega projelerin yapılması ve bu projelerin adaylar tarafından halka sunulması bekleniyor. Dörtyol'da alt geçidin artık zaruri bir hale geldiği aşikardır. Çevre yolu Viranşehir için artık lüks değil zaruridir. Bununla birlikte Şehrin Sanayi sitesinin taşınması ile atıl hale gelecek olan yerin değerlendirilmesi, Antin Parkı veya şehrin farklı bir bölgesinde yer altı alış veriş merkezinin kurulup hem esnafın kazanması hem de Belediyeye gelir kapısının açılması gibi büyük projeler halka sunulabilir. Buna paralel olarak çok katlı araç parkı şehrin farklı bölgelerinde kurulabilir.

            2019 Yerel seçimler için siyasi partiler çalışmalarına devam ederken partilerden aday olacaklar söz konusu projelerin yanı sıra yapılacak AR-GE çalışması neticesinde Viranşehir'e mega projeler kazandırabilir. Yeni açılacak iş sahaları ile bir çok insan istihdam edilebilir.  11-07-2018       

1160 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası