• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam177
Toplam Ziyaret12908991

ANLIMIZIN AKI İLE ÇIKTIK SIRA AÖF'TE

.


            Uzun bir mücadele sonucunda Viranşehir halkı tarafından talep edilen  2018 Üniversite sınavları nihayet Viranşehir'de sorunsuz bir şekilde yapılarak sona erdi.

            30 Haziran ve 1 Temmuz da ÖSYM tarafından YKS'NİN sınav oturumları olan TYT ve AYT sınavları bu yıl ilk defa Viranşehir'de yapıldı. 18 Okulda yapılan sınavlara 6.500 öğrenci katıldı. Viranşehir ile beraber çevre ilçelerden gelen Öğrencilerin katıldığı sınav için tüm Viranşehir halkı seferber oldu.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, ÖSYM koordinatörü Aslan Balan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü camiası sınavın sorunsuz bir şekilde geçmesi için her türlü tedbirleri aldı. Şehir merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü farklı noktalarda 2 stant açarak sınava girecek Öğrencilere ve velilere danışmanlık hizmeti verdi.

            Viranşehir Belediyesi yaptığı girişimler sonucunda Halk Otobüsü kooperatifi sınava girecek Öğrencileri ücretsiz olarak okullara taşıdı. Viranşehir Belediyesi sınava giren Öğrencilerin velilerine ücretsiz su ikramında bulundu. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit sınava girecek olan Öğrencileri rahatsız edilmemesi için okullara yakın çalışan inşaatları sınav süresince durması talimatı verdi.

            Viranşehir ile beraber Ceylanpınar'dan gelen Öğrenciler sınavın Viranşehir'de yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Halk arasında Afganlılar olarak bilinen ve sınav için Viranşehir'e gelen Öğrenciler" Sınavın Viranşehir'de yapılması Viranşehir halkını memnun ettiği kadar bizleri de memnun etti. Daha önce Şanlıurfa'ya bir gün öncesinden gidip sıkıntılar çekiyorduk. Okulumuzu bulmak için stres yaşıyorduk. Şimdi sabah evimizden kalkıp yarım saatlik yolculuk sonunda okullarımıza yetişiyor ve sınavımızı stressiz bir şekilde girdik. Allah vesile olanlardan razı olsun" dediler.

            Üniversite sınavlarının bu yıl ilk defa Viranşehir'de yapılması dolayısıyla Viranşehir halkı da üstlerine düşenin fazlasını yaptı. Yüksek sesle kornalar çalınmadı. Esnaflar ve vatandaşlar Öğrencilere ve velilere elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştı. Sınavın tek üzücü olan yanı bunca uyarılara rağmen sınava geç kalıp giremeyen bir kaç Öğrencinin durumu oldu. Sınavdan anlının akı ile çıkan Viranşehir halkı şimdi AÖF sınavlarının Viranşehir'de yapılmasını talep ediyor.  01-07-2018   

1182 kez okundu

Yorumlar

Taşıma     02/07/2018 01:02

Hocam sınav yapılması vs güzel gelişme ama malesef şehir merkezinden uzak okullara kooperatif vs araba bile göndermedi dakikalarca bekledik araba gelmedi yüzlerce öğrenci o sıcaklıkta yollara düştü Örnek viransehir meslek teknik lisesi yunus emre okullarında öğrenciler suriyeli multeciler gibi hastane caddesinden yenişehire doğru gidiyordu bende bunların içindeydim şehir içi arabaları piyasada yoktu.
Misafir - mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası