• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam447
Toplam Ziyaret12910418

BAŞKAN ÖMER ÇİMŞİT'TEN KADİR GECESİ MESAJI

.


         Viranşehir ilçe Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit.den Kadir Gecesi Mesajı, ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kalplerimizdeki sevgi bağlarının kuvvetlenmesini Yüce Rabbimden dua ile niyaz ediyorum’

         Çimşit.mesajında, Ramazan Ayının 26’ıncı gününü 27.güne bağlayan gecede idrak edilecek olan ‘Kadir Gecesi’ ile ilgili olarak, “Bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

         Başkan Ömer Çimşit. yayımladığı mesajın devamında şunları kaydetti; “Yüce Rabbimden öncelikle; kalplerimizdeki sevgi bağlarının kuvvetlenmesini dua ile niyaz ediyorum. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, ‘Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını İslam Âlemi ve tüm Türkiye ile birlikte yaşıyoruz. ‘Kadir Gecesi’, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından Müslümanlar için kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur’an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum. İnanıyorum ki tüm Müslümanlar ve özellikle Türk halkı bu gecenin hatırına bir birleriyle hayır yarışı içine girecek; yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Viranşehir’lı hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Allah-u Teâlâ’dan niyaz ediyorum.” 10-06-2018

753 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası