• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret12903344

HALİL ÖZCAN’DAN ESNAF VE STK ZİYARETİ

,


         AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında Oduncu Pazarı, Spot Pazarı ve Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyaret etti.

          AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan günün ilk saatlerinden itibaren esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK Aday Halil Özcan esnaf ziyaretinin ardından ise STK ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK Aday Halil Özcan esnaf ziyaretleri kapsamında Oduncu Pazarını ziyaret etti.

          Oduncu Pazarında esnaf ile sohbet eden Ak Aday Özcan, esnaftan destek istedi. Oduncu Pazarı ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan AK Aday Halil Özcan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İl Yönetimi, Haliliye ve Eyyübiye Yönetiminden gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir aile olarak geldik oduncu pazarından başladık. Oduncu pazarından da başlamamamız inşallah bereketli bir ziyaret oldu. İnsanlar sıcak karşılıyor. İnsanlarımız davamızı biliyor, Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkındalar ve bozulması için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah’ın izni ile Şanlıurfa’nın yeniden cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.”

          Halil Özcan Oduncu Pazarının ardından Spot Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden Özcan 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek destek talebinde bulundu. AK Aday Halil Özcan daha sonra Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ahmet Eyüpoğlu ile görüş alışverişinde bulunan Halil Özcan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Esnaf ziyaretinden sonra Sivil Toplum kuruluşlarını önemsediğim daha önceden kendimize yakın bildiğimiz, hem siyasi görüş olarak ta beraber olduğumuz Şanlıurfa’nın Seydi Amcası ile beraber geçmişten gelen dostluğumuz üzerine bu mekanlar hepsi bizim. Ben Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum bizi güzel karşıladıkları için. Bazı algı operasyonları yapmak isteyenler oluyor Seydi Bey üzerinden. Kesinlikle hiç aslı astarı olmayan algı operasyonlarıdır. İnşallah 24 Haziran’da bunu göreceklerdir bu algı da kırılacaktır. Biz algıya bakmıyoruz kendilerini yakından tanıyoruz. Gerek Seydi Beyi gerek çocuklarını yakından tanıyorum” dedi.

          Ziyaret ile ilgili görüşlerini belirten Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sayın Milletvekilimiz Halil Özcan hocamız Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyarete gelmişlerdir. Ben kendisine teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık seçim çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. Partimize ve Urfa'mıza yanlış yapanları da Allah’a havale ediyoruz. İnşallah 24 Haziran’da iyi şeyler yaşayacağız. Sürekli Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Allah onun yardımcısı olsun kendisinin emrindeyiz.” 10-06-2018

 

692 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası