• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret12911809

ÖZŞAVLI SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

.


         Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr.HalilÖzşavlı, seçim bölgesi Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesive kırsalında destek arayışlarını sürdürüyor.

         27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özşavlı, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçe merkezi ve kırsalında devam ediyor. İlçe Merkezindeki ziyaretlerin ardından Milletvekili Adayı Dr. Halil Özşavlı merkeze bağlı kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu.

         AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve bazı partililerin eşlik ettiği AK aday Özşavlı, kırsal mahalle sakinlerini talep ve sorunlarını dinleyerek çözümü için elinden geleni esirgemeyeceğini, Ankara’ya yetkililere ileteceği sözü veriyor.

 Büyükşehir ayrım yapmadan hizmet veriyor

         Ziyaretler kapsamında Aşağı Tınaz, Tınaz ve Karınca Mahallelerini ziyaret eden ve kırsal Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr Halil Özşavlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ayrım yapmadan hizmet verdiğini belirterek, İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm kırsal mahallelere hizmet götürüldüğünü hatırlatarak, sadece ilçe merkezi değil kırsal mahalleleri de önemsediklerini ve ilçe merkezindeki hizmetler kadar kırsal mahallere de hizmet götürülmesinin her zaman gündemlerinde olacağını söyledi.

 Kadının işgücüne katılımı için çalışacağız

         AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin’in eşlik ettiği Milletvekili Adayı Özşavlı Gölbaşı Kadın Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak Merkez Sorumlusu Meryem Uçar’dan bilgi aldı, Viranşehirli kadınlar ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

         Kadının güçlü olduğu bir toplumda aile ve toplumun da güçlü olduğunubelirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr.Özşavlı, “Kadının işgücüne katılımı, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve iş dünyasında kadınlarımızın yerini alabilmesi için çalışma yürüteceğiz. Viranşehir’de İlçe Kaymakamlığımızın girişimleri ile Viranşehirli kadınlarımızın toplum içindeki yerini alabilmesi için yürüttüğü çalışmalar var. Çok önemli olan Kadın Merkezlerimizi koruyup kollayan ve destek çıkan İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit’e teşekkür ediyorum. Bu merkezlerimizi daha da geliştirmek için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

 Kadın istihdamını da destekleriz

         Kadın Merkezlerinde sosyal içerikli çalışmaların yanında istihdama yönelik projelerinde yürütüldüğünü hatırlatan AK aday Dr.Özşavlı, kadın istihdamının çok düşük olduğu Viranşehir’de kadın istihdamına yönelik olarak çalışma yürüteceklerini belirtti.

 Viranşehir’in sorunlarını belirledik

         AK Parti 27. Dönem TBMM Şanlıurfa 7. sıra Milletvekili adayı, Öğretim Görevlisi Dr. Halil Özşavlı, Viranşehir’de kronikleşmiş olan bazı sorunlardan en başta DEDAŞ sorunlarını, ayrıca da ilçemizde yaşanmış olan birçok sorununun bilgileri üzerinde bir çalışma yaparak dosya haline getirdiğini, seçildiği takdirde, Viranşehir için yaptığı etüt çalışmalarında, tüm sorunların ana kaynağını belirleyerek, kökten çözüm bulmaya çalışacağını ve artık böyle sorunların ilçemizde yaşanmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

 Mevcut 316 vekilden 200 vekil değiştirilmiştir

         AK Parti Milletvekili adayı Halil Özşavlı,“24 Haziran seçimlerinin başta Ülkemize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımızın belirttiği gibi listelerde değişikliğe gidilmiştir. Listelere baktığımızda Türkiye'de gençlere ve kadın adaya yer veren parti yine AK Parti olmuştur. Bunun sonucunda gençlerimiz çok memnun olmuştur. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın memnun olduğunu görebilmekteyiz. Allah'ın izni ile Şanlıurfa'da 14 Milletvekilinin 14'ünü AK Parti olarakalacağız” diye konuştu.  04-06-2018






 

879 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası